najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

„Hladno pivo“ sutra u Hali sportova

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu „Hladno pivo“ sutra širom otvara vrata Hale sportova na Novom Beogradu, gde će posle četiri godine održati veliki koncert u okviru turneje „Dani zatvorenih vrata“, povodom novog albuma.

Poznati po energičnim nastupima i hitovima „Mojoj majici“, „Ezoterija“, „Pitala si me“, „Nije sve tako sivo“, „Samo za taj osjecaj“, „Pjevajte nešto ljubavno”, Zagrepčani će predstaviti i pesme sa novog albuma.

Već 28 godina nastupaju na najvećim rok događajima i scenama u regionu, a svaki od osam objavljenih albuma zauzima posebno mesto među poštovaocima rok zvuka.

U prilog tome govori i činjenica da su dva puta bili nominovani za MTV nagradu EMA Best Adria Act.

Uspomene sa prethodna tri rasprodata koncerta koja su održana u beogradskoj Hali sportova, za bend su nezaboravne, a veruju da i hiljade fanova željno iščekuju novu svirku.

„Svirka u Hali sportova biće nam prilika da dokažemo da je Hladno pivo najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetaćemo se od „Džinovskog“ pa do „Zatvorenih vrata“, to će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake“, izjavio je frontmen Mile Kekin.

„U Beogradu imamo fanatičnu publiku, Hala sportova je odličan prostor, ni prevelik ni premalen, dolazimo usvirani i u pojačanom sastavu. Zato jedva čekamo taj 26. februar“, poručio je on.

Koncert će početi u 20 sati svirkom dve predgrupe. Naime, momci iz „Hladnog piva“ uvek svesrdno pomažu neafirmisanim, mladim bendovima i zato su odlučili da daju podršku pančevačkom pank bendu „Raskid 13“ i beogradskoj rok grupi „Pop Star“.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike