Kelis se i zvanično razvela

Još jedna ljubavna priča je završena. A kako je samo izgledalo na početku… Valjda to tako mora u njihovom svetu. Prosto da čovek poželi da nikada ne postane bogat i slavan.
Popularna R&B pevačica Kelis (Kelis) i reper Naz (Nas) i zvanično su se razveli. Njihovu priču pratili smo od početka. Sve se izdešavalo velikom brzinom. Prvo iznenadna ljubav, činilo se, velika kao kuća. Došla je i svadba, a onda su aprila prošle godine kola krenula nizbrdo. I opet te "nepremostive razlike". U trenutku kada smo saznali da je Kelis trudna, radovali smo se zajedno s ponosnim roditeljima. Oni su zadovoljno smišljali ime detetu, čak su tražili pomoć i od fanova. I onda – bum! Ode mast u propast. Odjednom se spremaju papiri za razvod. Razlog već dobro poznat, da ne ponavljam. Pa komplikacije, prepucavanja preko medija, problemi oko alimentacije… A zna se ko najviše trpi. Onaj ko je najmanje kriv – mali Najt, koji je rođen, hvala bogu, zdrav i prav 21. jula 2009. Zato njegova majka po svaku cenu želi da on postane pre, recimo, arhitekta negoli pevač.
Ako je već moralo, onda je i dobro što se završilo. Nakon godinu dana razvlačenja po sudu, priča je dobila svoj epilog. 21. maja sud u Los Anđelesu je okončao ovaj brak i doneo presudu kojom Naz mora da plaća alimentaciju u iznosu od 10.000 dolara. Već smo pisali da je on sam izjavio, na zahtev svoje sada već bivše supruge da plaća 20.000 mesečno, da mu je to previše i da može da ponudi pet hiljada. A prethodno je priznao da mesečno samo na garderobu potroši baš tih 20.000. Inače, posle presude reper se ponovo pobunio smatrajući da je i deset hiljada mnogo i da on nema odakle da plati. Pa gde će mu duša?
Ali ovo nije kraj prepucavanjima. Vlasnica hita "Milkshake" je sudu već dostavila papire u kojima tvrdi da otac do sada nije dao ni dolara za dete, što ovaj, naravno, poriče. Ima li tome kraja? Samo da se bura slegne u dogledno vreme, s obzirom na to da desetomesečni Najt još uvek nije svestan ničega. Ali, dok dlanom o dlan, eto i njega velikog i razumnog, a rastrzanog između dva zavađena roditelja. Pravi recept za propast. No, ne želimo da verujemo u to. A sad svako na svoju stranu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.