The Killers objavili spot za novi singl

„The Killers“, zvezde ovogodišnjeg „Exita“ i jedan od najvećih bendova našeg vremena, objavili su spot za novi singl „The Man“.

„Ljubitelji muzike, radujte se! Snimili smo spot za The Man“, objavili su članovi benda na Tviteru, uz objavljen video za ovu numeru.

Kao što se dalo naslutiti iz prethodno objavljenog trejlera, spot prati pevača grupe Brendona Flauersa u klasičnom okruženju Las Vegasa, od kockarnica, preko velikih bulevara, kako se priprema za šou uz go-go plesačice, sve do pustinjskih bespuća Nevade. I baš kao što biva u „gradu greha“ – od sjaja do očaja.

Novi singl su izveli na svojim skorašnjim nastupima u okviru letnje turneje, u sklopu koje će 5. jula, prvi put održati koncert u Srbiji.

„Kilersi“ su nedavno imali nastup iznenađenja na najvećem britanskom festivalu „Glastonbury“.

Njima će se na otvaranju „Exit“ festivala, 5. jula, pridružiti i Džef Mils, Elen Alien, Pol Templ i „Rebekah“, a među zvezdama naredne četiri noći izdvajaju se i Lijam Galager, „Years & Years“, Džejson Derulo, Roisin Marfi, Pol Kalkbrener, „Solomun i Dixon“, Nina Kravic, „Jesus and Mary Chain“, „Rag“n“Bone Man“ i drugi.

Aktuelne cene četvorodnevnih ulaznica od 7.490 dinara važe do sutra.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike