U trendu

Madona i Lejdi Gaga se potukle na sceni!

Kako vam zvuči ovaj naslov? Senzacionalno, zar ne? Kakva imena! Kakva tuča!
Nedavno smo imali tu čast da vidimo uživo kraljicu popa lično. Bilo je to zaista jedinstveno iskustvo. Mladu američku zvezdu u usponu, Lejdi Gagu, još čekamo. S obzirom na to da ima tek 23 godine, nema nikakve sumnje da će se i to u skorije vreme desiti. Tek onda ćemo, ukoliko je to uopšte moguće, proceniti ko je bolji. Do tada, bavimo se tučom…
O čemu se zapravo radi? Netrpeljivost, ljubomora ili nešto treće… Dobro je poznato da velike zvezde ne trpe konkurenciju, da su poneke i razmažene. Kako je sve počelo?
Emisija je "Saturday Night Live", jedna od najgledanijih na televizijskoj mreži NBC. Skeč je počeo Gaginim izvođenjem numere "Deep dish". Odjednom, u kadar je ušetala neprikosnovena kraljica Madona i zaplesala. Dve pevačice su bile slično odevene. Obe su imale crne komplete od lateksa, doduše, Gaga dvodelni, a Madona jednodelni, i PVC čizme do kolena. Već sasvim dovoljno iritirajuće. U jednom trenutku, na zaprepašćenje svih, Madona je počela da čupa za kosu koleginicu na bini. Uzvikivala je: "Šta je to, do vraga, disko stik?", aludirajući na Gagin hit. Međutim, ni ona nije ostala dužna. Uzvratila je čupanjem, a onda su počele da udaraju jedna drugu. Pravi rat! Ne zna se ko je ostvario prednost u ovom dvoboju, ali da je bilo žestoko, bilo je.
"Hej, Madona, zgodnija sam od tebe!", vikala je Lejdi Gaga.
Madona uzvraća udarac:
"Gaga, ja sam viša od tebe! I kakvo je, zaboga, to ime – Lejdi Gaga? Liči mi na ime neke hrane za bebe!"
I dok su se prisutni vraćali iz početnog šoka, ovaj više nego zanimljiv i provokativan skeč završio se poljupcem dveju diva. Ovakva provokacija mogla se i očekivati od ovih imena. Zna se da je 51-godišnja Madona nebrojeno puta u svojoj karijeri odlično smišljenim skandalima privlačila pažnju javnosti. Njena mlađa koleginica, koja je u više navrata do sada izjavljivala da je Madona njen idol, iako iza sebe ima znatno kraću kilometražu na sceni, često je umela da šokira sve svojim izjavama i postupcima. O muzičkim i glasovnim kvalitetima obe pevačice iluzorno je i govoriti. Zato, devojke, samo napred. Tresite redovno, ako treba, i na ovakav način, ovu uljuljkanu i uspavanu javnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.