U trendu

Madona ima novog dečka?

Popularna Madona ponovo je u žiži. Uostalom, kao i u svih prethodnih tridesetak godina. Često je u pitanju muzika, ali javnost uvek interesuje i ona druga strana. Ovoga puta je to ono što predstavljamo.
U poslednje vreme često se pojavljuju natpisi po novinama da je Madona očajna zbog toga što ne može da zaustavi starenje, trošeći pravo bogatstvo na kreme i sve što je za to potrebno. Pop ikona se očigledno ne obazire na sve to. Posle burnog razvoda od Gaja Ričija, brzo je našla utehu u mlađanom, 23-godišnjem manekenu Hesusu Lusu (Jesus Luz). Ali i ta priča je, čini se, završena. Madonini prijatelji tvrde da oni više nisu zajedno i da je ona sada bacila oko na, ponovo više nego duplo mlađeg, manekena i glumca Džona Kortaherenu (Jon Kortajarena).
Par se nedavno sreo na premijeri Džonovog prvog filma – "A Single Man". Očevici tvrde da je kraljica popa naočigled svih prisutnih flertovala sa 24-godišnjim lepotanom. On je izgledao malo iznenađeno i zbunjeno, ali se nije previše bunio. A i ko bi? Golupčići su kasnije, uz nekoliko svojih prijatelja, završili na zajedničkoj večeri u jednom elitnom restoranu u Njujorku. Madona se tom prilikom raspitivala o Džonovim planovima za budućnost, a očekuje se da će iskoristiti svoje veze u modnom svetu i pozvati neke od svojih prijatelja iz Njujorka, kako bi pomogli mladom Špancu u daljoj karijeri.
Nešto slično već je radila i u prethodnoj vezi, ali se silno naljutila kada je videla Hesusove izjave da je on nju ostavio, a ne ona njega. Madona je, opasno besna, smatrajući da joj mnogo duguje zbog organizovanja nekoliko revija za njega, odmah okrenula nekoliko telefona, govoreći svojim prijateljima dizajnerima da više ne pozivaju drčnog Brazilca. Tako to ide u tom svetu. Zli jezici bi rekli da je gospođa Čikone odbacila staru i našla sebi novu igračku.
U međuvremenu, neki fotoreporteri uhvatili su ponovo zajedno Madonu i Hesusa, i taj susret ovekovečili kamerama i fotoaparatima, te stoga ostaje pitanje da li su se tom prilikom zapravo sastali kako bi izgladili nesporazume ili su ponovo raspalili ljubavni plamen. Uostalom, vreme će pokazati. Naše je samo da čekamo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.