Madona se povlači s muzičke scene na neko vreme

Evo jedne veoma zanimljive vesti, bez obzira na to koju muziku privatno volite i slušate. Siguran sam da nema toga koji nije čuo za Madonu, a upravo o njoj se radi.
Naime, pop ikona je rešila da se na neko vreme povuče s muzičke scene. Glavni razlog za to je želja da se više posveti svojoj deci, kao i da završi snimanje svog novog filma – "W.E.", koji će Madona režirati a i napisala je scenario za njega. Podsećamo da Madona ima četvoro dece. To su ćerka Lurds (Lourdes) – 13 godina, Roko (Rocco) – devet, i dvoje usvojenih Mersi (Mercy) – pet, i Dejvid (David) – četiri godine.
"Rad na filmu uzima svaki delić mene. A tu je i moje četvoro dece. Trenutno nemam ni vremena ni energije da se bavim muzikom", izjavila je nedavno 51-godišnja diva, a potom dodala: "Čudno je to. Posle silnih jurnjava da se album završi na vreme i da bude kvalitetan, sada nemam niti jedan ugovor s nekom izdavačkom kućom. Nemam nikakvu obavezu. Zaista ne znam kako ću uspeti da nateram sebe da ponovo snimim album".
Da malo ublaži ovu pauzu, Madona je najavila živi DVD koji će pored pesama sadržati i dosta snimljenog materijala na poslednjoj turneji "Sticky and Sweet". Mi ovu pauzu dočekujemo mirni i ispunjeni, s obzirom na to da smo u avgustu prošle godine imali prilike da u okviru pomenute turneje vidimo uživo ovu jedinstvenu pevačicu i u Beogradu. Bilo je to zaista nezaboravno iskustvo i bilo bi lepo da se delić tog događaja nađe na pomenutom DVD-u.
Što se tiče novog filma, vlasnica hita "4 Minutes" kaže da je izuzetno zahtevan i kompleksan. Pun je flešbekova, obuhvata period od 1936. do 1937, pa nas potom seli u 1998. godinu. To je zapravo priča o, kako sama kaže, gomili bogataša, prisutno je dosta likova, a vojvotkinja u filmu menja čak osamdeset kostima i nosi najskuplji nakit na svetu. Sama činjenica da je Madona pisala scenario dve i po godine govori da će ovo biti veliki projekat. Ona oseća veliku odgovornost i neku vrstu treme pred snimanje koje počinje ovog leta.
Vi do tada možete posetiti zvaničan sajt vanvremenske Madone i saznati ima li još kakvih novosti.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.