Madona se razvodi?

Dođe i mojih pet minuta. Nije da se radujem tuđoj nesreći. Ne, stvarno. Samo, toliko me je srozavala u poslednje vreme i toliko se trudila da obezvredi moj rad, da je neka muka morala da je snađe. Doduše, pitanje je koliko će sve to njoj teško pasti.
Samo što je objavljen moj članak o njenom gostovanju u Crnoj Gori, Madona je sve negirala. Ja objavim demanti i najavim gostovanje u Beogradu. Nije kraj. Madona lepo to pročita i kaže: "E, nećeš!" Otkaže Beograd i ponovo zakaže Budvu. I smeška se i likuje sa strane. Može joj se. Nešto razmišljam, verovatno će posle ovog članka odustati i od razvoda.
Na stranu sve, podelićemo svoja saznanja s vama. Naime, brak između ultrapopularne Madone i njenog muža, Gaja Ričija (Guy Ritchie), u velikoj je krizi. Ima više razloga za to. Jedan je konstantna razdvojenost dvoje supružnika, zbog prirode posla. Dešava se da je bukvalno mesecima jedina veza između njih dvoje zapravo mobilni telefon, s kojim ležu u krevet i bude se. A zaista je teško održati takvu vezu na daljinu. Drugi razlog je usvajanje sina Dejvida, čemu se Gaj od samog početka protivio. Još se spominju i neke pikanterije iz Madoninog privatnog života u prošlosti, povezane sa seksualnim aferama i prekomernom upotrebom alkohola, koje će njen brat Kristofer uskoro objaviti u svojoj knjizi. Kažu da je Madona šokirana zbog toga i prilično ljuta na svog brata.
Iako se "kraljica popa" iz sve snage trudila da te priče demantuje, njeni najbliži prijatelji tvrde da je stvar gotova, samo se čeka završetak turneje "Sticky and Sweet", zakazan za 29. novembar u Meksiku. Inače, sada je već potvrđeno da će u sklopu ove turneje čuvena Material girl nastupiti 25. septembra na Jazu u Budvi. Madona je već angažovala advokata, kao i u svemu što radi, najboljeg. Iako se pričalo da je to Nikolas Mostin (Nicholas Mostyn), advokat koji je zastupao Heder Mils u slučaju razvoda od Pola Makartnija, istina je izgleda na drugoj strani. Pevačica je zapravo angažovala Fionu Šejklton (Fiona Shackleton), koja je bila na strani ser Pola u navedenom slučaju. I dok Gaj Riči sprema za jesen novi film – "RocknRolla", kao i sopstveni viski, verovatno jedan od najboljih i najskupljih do sada, Madona se za to vreme seli iz Londona u Njujork, pravdajući se obavezama i time podgrevajući sumnje o razvodu.
Madona, koja u avgustu puni 50 godina, i deset godina mlađi Gaj venčali su se 2000. i imaju dvoje dece – sedmogodišnjeg sina Rokoa i usvojenog dvogodišnjeg dečaka iz Malavija, Dejvida. Madona ima i vanbračnu ćerku Lurds (11) iz prethodne veze.
Gospođo Riči, ili Čikone, kako god, vi ste na potezu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.