U trendu

„No Doubt“ uskoro na turneji

Ponovo se bavimo grupom "No Doubt". U članku "No Doubt ponovo u akciji" iz novembra prošle godine najavili smo ponovno okupljanje stare ekipe, novi materijal i moguću turneju benda. Danas sve to zvanično potvrđujemo uz dodatak da je bend na svom sajtu obelodanio početak velike turneje.
Pojavom benda ranih devedesetih bio sam fasciniran izgledom i samim nastupom njihove pevačice, čuvene Gven Stefani (Gwen Stefani). Bend "No Doubt" mi je vrlo brzo i vrlo lako prirastao srcu. U početku sam mislio da je to isključivo zbog Gven. Kada je krenula njena solo karijera, shvatio sam da nije to u pitanju. Ne, nisam bio razočaran, nipošto. Imala je zaista sjajne pesme. Samo mi je jako nedostajao onaj ska i pank fazon benda. Zbog svega toga me je ova cela priča o ponovnom okupljanju i izuetno obradovala i iznenadila.
I dok čekamo novi materijal, ostaje nam da se nadamo da ćemo prelepu Gven zajedno s njenim bendom možda videti i uživo. Turneja počinje u maju, a prvi nastupi desiće se u Kanadi i Sjedinjenim Državama. U Evropu bi trebalo da pređu u drugoj polovini godine. A ja odmah računam da li je to kasno za Egzit. No, o tom potom, videćemo…
Sama Gven, kao i ostali članovi – Toni, Adrijan i Tom (Tony Kanal, Adrian Young i Tom Dumont), jedva čekaju da počnu žive svirke. Kažu da su se već pomalo zasitili studija i da bi sad hteli među ljude. Gven je rekla da će to biti prilika da se svi dobro zabave, da odsviraju ponovo svoje stare hitove koje mnogo vole, kao i da dobiju inspiraciju za neku novu muziku. A 39-godišnji bubnjar Adrijan Jang izjavio je:
"Pet godina je prošlo i uzbuđenje je zaista veliko. Osećam se kao dete kada ponovo čujem te stare pesme!"
Na sajtu je objavljeno da je bend odabrao "Paramore" za specijalne goste na ovoj turneji. Basista Toni poziva fanove da dođu na njihov šou ranije, jer će to biti sjajne večeri od trenutka čim se svetla pogase. Kao gosti, najavljuju se još i "The Sounds", "Janelle Monae" i "Bedouin Soundclash".
Organizator turneje je, naravno, "Live Nation", što i nama daje nadu da ćemo bend videti u Srbiji, jer su oni dosad doveli mnoge velike zvezde kod nas.
Sa srećom, Gven i ostali.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.