Nova ljubav i novi album Robija Vilijamsa

Tema naše priče ponovo je Robi Vilijams (Robbie Williams). Ovoga puta nema skandala ni opsednutosti izvanzemaljskim životom. Malo je falilo da čovek zbog vanzemaljaca ostavi muziku. Srećom, to se nije desilo i mi najzad, posle tri godine pauze, pričamo o novom studijskom albumu ovog sjajnog pevača.
Osmi po redu studijski album, pod nazivom "Reality Killed the Video Star", pojaviće se u prodaji narednog meseca, tačnije 9. novembra. Ceo album producirao je Trevor Horn (Trevor Horn), a sve pesme snimljene su u Londonu. Prvi singl s ovog ostvarenja, pesma "Bodies", imala je premijeru još 4. septembra. Singl je odlično prihvaćen a sam Robi tvrdi da je ovo njegov najbolji album do sada. Videćemo…
Uz novi album logično bi bilo da krene i promotivna turneja. E, tu se javljaju prvi problemi. Popularni 35-godišnji pevač ne želi da krene na takvu turneju, jer se boji da bi posle nje ponovo morao da ide na kliniku za odvikavanje od opijata i rehabilitaciju. Međutim, prosto je nemoguće da novi album ostane bez takve vrste promocije. Verujem da će Robi morati da napravi kompromis sa samim sobom i odradi makar i kratku turneju.
S druge strane, svakako će mu biti lakše da kaže ne porocima sada, kada je emotivno potpuno sređen. Naime, problematični pevač je bio s brojnim lepoticama, ali nije uspeo da se skrasi ni sa jednom od njih. A onda se pojavila 30-godišnja američka glumica Ajda Fild (Ayda Field) i situacija se promenila iz korena. Robi više nije ista osoba, uživa u životu punim plućima i sprema se da osnuje porodicu.
"Ranije sam se stalno pitao kako to da ne mogu da zadržim ‘malog’ tamo gde mu je mesto", izjavio je Robi nedavno u svom stilu. "Ali sada smo Ajda i ja toliko zaljubljeni da već razmišljamo o dečici i svim tim stvarima. I nikako ne želim da pokvarim ovo što sada imam."
Mi im držimo palčeve. Posle silnih nagrada koje je Robi osvojio i rekorda koje je potukao, na red dolazi ona najvažnija životna nagrada – srećna porodica i nova pokolenja. Sa srećom, Robi!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.