U trendu

Novi spot grupe „Massive Attack“ pred gostovanje u Areni

Ovo bi mogla da bude zvanična najava velikog koncerta grupe "Massive Attack" u Beogradu, uz najnoviju vest spomenutu u naslovu ove priče.
Podsećamo, ova sjajna britanska grupa nastupiće u okviru devetog "Beck’sperience" festivala, kao što smo već najavili, 25. juna u Beogradskoj areni. "Massive Attack" će prvi put gostovati u našem glavnom gradu, i to u sklopu aktuelne "Heligoland" turneje, na kojoj promovišu istoimeni album objavljen februara ove godine. Biće to zasigurno jedno nezaboravno iskustvo, a sudeći po izjavama organizatora koji tvrde da se karte odlično prodaju, Arena će biti puna. Znamo već da su ulaznice po promotivnoj ceni prodate za svega pet sati, a trenutna redovna cena je 2.190 dinara za parter i 2.690 za tribine. U ponudi je i specijalno mesto u loži koje košta 5.990 dinara, a napominjemo da će na dan koncerta cena karata biti veća. Možete ih kupiti na biletarnici Arene, kao i preko Gigstix-a, Kard servisa i Bilet servisa.
No, sve to ste već znali. Novo je to da devetočlani kolektiv koji predvode Grant Maršal (Grantley "Grant" Marshall) i Robert del Naja (Robert Del Naja) ima novi spot, inače treći po redu s poslednjeg ostvarenja. U pitanju je pesma "Psyche", a ovaj neobični video rad, koji mnogi nazivaju nastavkom spota za kultni hit "Teardrop" iz 1998, potpisao je Džon Dauner (John Downer). Pogledajte ga i uverite se sami. Album "Heligoland" je peti po redu studijski, a došao je nakon predugih sedam godina čekanja i mnogo glasina i tračeva o ovom bendu. Na svu sreću, sve je bilo neistina i oni su ponovo s nama. Ovaj album kritičari ali i publika smatraju možda i najboljim do sada. Od 1987, kada su se prvi put pojavili, postali su prepoznatljivi po fenomenalnim ženskim vokalima u svojim pesmama, koji su praktično postali njihov zaštitni znak. Tako je i danas. Tokom ovih godina sarađivali su s takvim imenima kao što su Sara Nelson (Shara Nelson), Elizabet Frejzer (Elisabeth Fraser, "Cocteau Twins"), Šinejd O’Konor (Sinead O’Connor), Trejsi Torn (Tracy Thorn, "Everything But the Girl") ili Houp Sandoval (Hope Sandoval, "Mazy Star").
Stoga, znate šta vam je činiti. Neka još jedna preporuka za vaš dolazak bude i njihov nezaboravni nastup na Egzitu iz 2004. godine, koji se i dan-danas prepričava.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.