U trendu

Objavljen sporni dokumentarac o Lilu Vejnu

Pisali smo o Dženifer Lopez i njenim problemima s bivšim suprugom. Kako se čini, ona je zasad u prednosti jer je sud zabranio objavljivanje kompromitujućih snimaka. S druge strane, to se ne može reći za repera Lila Vejna (Lil Wayne), koga je zadesila slična nevolja.
Ovih dana (17. novembar) objavljen je sporni dokumentarni film o američkom reperu a uskoro i rokeru, pod nazivom "The Carter". Film, koji je bio namenjen za bioskopsko prikazivanje, zasad je izašao samo u DVD formatu. Vejn je želeo da tužbom spreči njegovo objavljivanje, tvrdeći da ga prikazuje u "negativnom svetlu", kao i da su producenti prekršili dogovor po kojem je on trebalo da ima završnu reč u montaži. Ipak, sud nije uvažio njegove argumente.
Inače, dokumentarac čiji je reditelj 30-godišnji Adam Bala Lou (Adam Bhala Lough) prati događaje na pevačevoj američkoj i evropskoj turneji 2008. godine, s akcentom na dešavanja iza scene. U zvaničnoj najavi filma kaže se da je Lil Vejn jedan od najvećih repera današnjice i da iz posebnog ugla kamere i kroz specijalne intervjue ekipa želi da izvuče ono najbolje iz njega. To se ne bi baš reklo, s obzirom na to da film, između ostalog, prikazuje repera i kao velikog zavisnika od sirupa za kašalj (???). No, dobro, šta je, tu je.
Novosti su i te da će uskoro najzad biti pušten u prodaju Vejnov dugo očekivani rok album, pod nazivom "Rebirth". Zvaničan datum je 15. decembar. Lil sam svira gitaru u čak 80 odsto pesama i biće to veliko iznenađenje za sve. Na albumu gostuje i bubnjar grupe "Blink 182", Trevis Barker (Travis Barker).
Mi smo pratili popularnog repera kroz našu rubriku, a poslednji u nizu tekstova govori da mu se ne piše baš dobro u skoroj budućnosti. Naime, članak "Lil Vejn mora u zatvor" objavljuje podatak da je hiphoper osuđen zbog posedovanja oružja na godinu dana zatvora. Presuda je konačna a zatvorska kazna počeće da teče u februaru naredne godine. Ono što njemu jedino ostaje je da tamo dobrim vladanjem skrati svoju kaznu za dva do četiri meseca. Kakav kontrast! Zapravo, njegova životna priča može da glasi: "Od trnja do zvezda – i nazad". Čekamo novi album i želimo mu da ga ova muka što pre prođe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.