U trendu

„Pussycat Dolls“ u Beogradu

Popularna američka ženska grupa "Pussycat Dolls" održaće koncert 25. februara u Beogradskoj areni u sklopu svoje "Doll domination" turneje. Iako se već desetak dana govori o mogućnosti da "lutkice" dođu u Beograd, tek je nedavno na njihovom oficijelnom sajtu i Beograd zvanično najavljen u sklopu evropskog dela turneje.
Turneja ove popularne grupe počeće u Aberdinu u Škotskoj 18. januara naredne godine, a nakon većih gradova u Britaniji, Amsterdama, Pariza, Ciriha, Brisela i Beča, bend će nastupiti i u Beogradu, dan nakon nastupa u Bratislavi. Koncert u glavnom gradu Srbije biće poslednji u evropskom delu turneje, nakon čega će 3. marta bend započeti američku turneju, na kojoj će nastupati s pevačicom Britni Spirs (Britney Spears). Poslednji koncert u okviru američke turneje održaće 2. maja, da bi već 16. maja otpočele australijski deo tureje. Datumi u okviru azijskog dela turneje još uvek nisu poznati.
Lepe dame iz grupe "Pussycat Dolls" nastupaju u sastavu: Ešli Roberts (Ashley Roberts, 27), Nikol Šlezinger (Nicole Schlerzinger, 30), Džesika Suta (Jessica Sutta, 26), Melodi Tornton (Melody Thornton, 24) i Kimberli Vajat (Kimberly Wyatt, 26). U martu ove godine grupu je napustila Kermit Bačar (Carmit Bachar, 34) kako bi se okušala u solo karijeri.
S devojkama će u Areni nastupiti popularni američki reper Ne Jo (Ne Yo), koji je takođe i uspešan plesač i glumac. Poreklom je Afroazijac, njegova majka ima kinesko poreklo, a otac je Afroamerikanac. Prvi album – "In My Own Words", snimio je pre dve godine i već u prve nedelje prodaje ovog albuma postigao ogroman uspeh prodavši dva miliona primeraka samo u Americi i dvostruko više širom sveta.
U Beograd dolazi i Lejdi Gaga (Lady Gaga), mlada pevačica koja se bavi elektronskom dens pop muzikom i ove godine je objavila prvi album – "The Fame".
Grupu "Pussycat Dolls" okupila je koreografkinja Robin Antin (Robin Antin) 1995. godine. Devojke su počele u Los Anđelesu nastupajući uglavnom kao burleska trupa, da bi 2003. godine počele karijeru kao muzička pop grupa. Svetski uspeh postižu albumom "PCD" iz 2005. godine, s kog su se izdvojile pesme "Don’t Cha", "Buttons", "Wait a Minute", "Beep" i "Stickwitu". Sledeći album – "Doll Domination", izlazi 2008. godine, a s njega se odmah izdvaja pesma "When I Grow Up".
Koncert u Beogradu 25. februara počeće u 20.30 časova, a obećana su dva sata svirke.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.