U trendu

Robi Vilijams se ženi?

Je li to na pomolu još jedno veliko iznenađenje? Da li će se najzad skrasiti zakleti i verovatno najpoželjniji neženja na svetu? Ili bar jedan od njih… Znam sigurno da bi mnoge majke volele da ga imaju za zeta.
Tokom prethodnih godina Robi Vilijams (Robbie Williams) je često povezivan s mnogim poznatim i lepim devojkama, što manekenkama, što pevačicama, što glumicama. A zašto i ne bi bio? Lep, mlad, zgodan, bogat… Pa i može mu se. A onda je najednom, pre otprilike tri godine, sve to stalo. U njegov život ušetala je prelepa Ajda Fild (Ayda Field), američka glumica turskog porekla. U početku su svi mislili da je u pitanju još jedna kratka avantura popularnog pevača. Međutim, ispostavilo se da je stvar mnogo ozbiljnija. Robi je od početka veze tvrdio da je najzad našao srodnu dušu i da želi da ima porodicu s Ajdom. Danas, vrlo verovatno, imamo i epilog cele te priče.
Nedavno je ovaj poznati par gostovao zajedno u jednoj australijskoj radio emisiji radi promocije Robijevog novog albuma "Reality Killed the Video Star". Na pitanje voditelja da li zna da poznati često koriste Sidnej i njegovu magiju da bi upravo tu zaprosili svoju voljenu, gospodin Vilijams je odgovorio pitanjem:
"Ima li nekog u studiju ko bi se udao za mene?", a zatim se okrenuo prema Ajdi i upitao je: "Da li ti možda želiš?"
Ona je, pomalo zbunjena, ipak brzo pristala. Na kraju je dodao da je veoma voli i da želi da s njom provede ostatak života, na šta je Fildova uzvratila istom merom. Kada je voditelj upitao šta je s prstenom, Robi je skinuo jedan sa svoje ruke i poklonio ga dragoj. Romantično, nema šta.
Ipak, kasnije se oglasio portparol 35-godišnjeg pevača, tvdrnjom da je sve bila samo šala i da par nije veren. Možda je to i istina, ali ja bih pre poverovao Robijevoj majci lično. Gospođa Džen je nedavno zatečena u kupovini, vidno raspoložena za razgovor.
"Da, malo ste me zatekli. Može se reći da je ovo slavljenička kupovina…"
Na pitanje da li može da kaže da li se njen sin verio, odgovorila je potvrdno.
"Moj sin je bio s njom. Želeo je da uradi nešto posebno. Ajda je zaista divna devojka, ja sam presrećna zbog njih dvoje."
Na kraju je dodala da to za nju uopšte nije bilo iznenađenje i da će se par vrlo brzo venčati, verovatno u Parizu. A vi sad vidite kome ćete verovati, nekom tamo portparolu ili rođenoj majci. Srećno, budući mladenci!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.