Rundek, Goblini i E-Play na Šabačkom rok festivalu

Darko Rundek, Goblini, E-Play, samo su neki od izvođača koji će obeležeti Šabački letnji festival koji će se od 28. do 30. jula održati na Šabačkoj tvrđavi.

Festival će 28. juna otvoriti Dečija filharmonija na čelu sa dirigentom Ljubišom Jovanovićem i solistom na violini Jovanom Kolundžijom.

Pored klasičnog repertoara publika će imati prilike da čuje prepoznatljive numere iz filmskih klasika.

Program festivala obeležiće izvođači popularne muzike.

U Šapcu će nastupiti Goblini, Darko Rundek, Urban&4, Mostar Sevdah Reunion, E-Play, Grupa Babe, Bjesovi, Psihomodo Pop, Kal, Random, Stereo Banana, Larska, Viva Vops.

Publiku koja više voli elektronski zvuk zabaviće sa Đ stage-a neki od najtraženijih tećno/house/edm Đ-eva današnjice: Magdalena, Funkerman, Lehar, Marcus uz mnogobrojna domaća i regionalna tećno/house imena kao što su Đ igor D, Nikola Vemić, Dejan Milićević, Đ Sale, Goran Starčević, Ivan Janjić, Laura 2000, SoulMark, Subgenetics i Aftter Affair.

Ove godine publika cje imati prilike da čuje tri pobednička benda Bunt rok festivala, čiji je cilj afirmacija nove domaće rok scene, a posebnu podršku pružiće predstavnici šabačke muzičke scene.

Organizator ovogodišnjeg Šabačkog letnjeg festivala je Mikser House, jedinstveni kreativni centar Beograda koji je tokom pet godina svog postojanja ugostio više od million ljudi.

Pored bogatog muzičkog programa koji će se odvijati na dve bine, biće organizovana i art zona, gastro zona, teatar, ali i mnogobrojnim pratećim aktivnostima koje spremamo.

Cena ulaznice za jedan dan iznosi 450 dinara, dok komplet ulaznica za sva tri dana iznosi 1.100 dinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.