U trendu

Šer rasprodaje imovinu

Ponovo problemi. Neko bi rekao da su slični poput onih opisanih u jednom od prethodnih članaka. Podsećamo, on se ticao sjajne Vitni Hjuston i nagoveštaja da se ona možda ponovo drogira. Ipak, mi smo ubeđeni da je ovoga puta situacija drugačija. Doduše, neka muka jeste stisla, jer zašto bi inače slavna Šer prodavala svoju imovinu ispod cene? A upravo to se događa ovih dana.
Za 18. januar zakazana je aukcija na kojoj će biti ponuđeno celo imanje Kailua Kona na Havajima, koje je u vlasništvu popularne pevačice. Očekuje se da će biti dostignuta cena između osam i dvanaest miliona dolara. Na imanju se nalazi velika kuća sa šest spavaćih soba s pogledom na okean. Tu su i četiri bungalova za goste. Ali, nije to sve. Ako je verovati sajtu "RealEstalker.com", vlasnica planetarnog hita "Believe" uskoro će ponuditi na prodaju i svoju kuću, kao i celo imanje u Malibuu. Vrednost ovog "paketa" procenjena je na čak 40 miliona dolara.
Nigde se ne navode razlozi zbog kojih se Šer odlučila na ovakve poteze, pa su stoga novinari već počeli sami da ih pronalaze. Dok jedni tvrde da je 63-godišnja pevačica u velikim finansijskim problemima, drugi pak vele da je sve to zbog njene doskora ćerke. Kažemo doskora zato što je ona nedavno postala on. Mi smo već pisali o tome, saopštivši vam možda najneobičniju vest u našoj rubrici. A to je da je njena ćerka Čeziti nedavno promenila pol i postala Čez. Zbog toga su neki skloni verovanju da je Šer, koja je po svaku cenu želela unučiće, zbog ove odluke silno razočarana a njen život sada gotovo da je izgubio svaki smisao.
Mi ćemo, naravno, prvo sačekati rezultate prve aukcije, a zatim ćemo pratiti dalje korake ove jedinstvene pevačice. Vremenom će se sami pokazati pravi razlozi. I, naravno, takođe želimo da nas jedini ženski izvođač koji je dospeo među prvih deset na čuvenoj Bilbordovoj listi 100 u sve četiri prethodne decenije uskoro obraduje i novim pesmama. Jer se tuga, ako je i ima, pesmom leči.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.