Spektakl Stinga u Beogradu pred 15.000 ljudi

Britanska pop zvezda Sting održao je večeras koncert pred 15.000 ljudi u Beogradskoj areni, koji su zajedno sa njim pevali velike hitove – „Mad about you“, „If I ever lose my control of you“, „Englishman in Newyork“…

„Dobro veče, Beograde1“, pozdravio je Sting okupljene na koncertu.

Posle pet numera koje je otpevao Stingov sin u pratnji samo akustične gitare, velika svetska zvezda pojavila se sa četvoročlanim bendom na pozornici Arene, frenetično pozdravljen od skoro 15.000 poštovalaca.

Usledili su prepoznatljivi hitovi britanske zvezde među kojima je beogradska publika najviše reagovala na „Mad about you“, „If I ever lose my control of you“, a cela Arena je zajedno sa Stingom pevala hit „Englishman in Newyork“ koji je specijalno za ovu priliku bend odsvirao u rege aranžmanu.

Besprekorni zvuk i odlična energija između benda i publike obeležavaju prvu polovinu koncerta Stinga u Beogradu.

Drugu polovinu koncerta obeležili su veliki hitovi grupe „Police“ i Stinga koje je mahom publika zajedno pevala sa gostima iz Engleske.

Smenjivale su se dobro poznate numere „Mešage in the bottle“, „Walking moon“, a cela Beogradska arena igrala je uz „Desert rose“. Desetominutna verzija pesme Roksen najavila je spektakularnu završnicu koncerta u kojoj je Sting sa svojim bendom odsvirao pesme „Next to you“ i himničnu „Every breath you take“.

Bend je ispraćen ovacijama sa scene uz glasno navijanje da odsviraju još nešto.

Na pozornicu beogradske arene vratio se Sting sa svojom gitarom i veoma emotivnim izvođenjem pesme „Fragile“.

„Hvala“, rekao je Sting na srpskom i poželeo laku noć Beograđanima.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike