U trendu

Uskoro novi album Kristine Agilere

Ovu fenomenalnu pevačicu ali i supermamu već smo spominjali u našoj rubrici. Najavili smo da posle porođaja želi da se vrati muzici, i to sada potvrđujemo. Sjajna Kristina Agilera (Christina Aguilera) se vratila!
Nakon četrdeset miliona prodatih albuma širom sveta, pet osvojenih Gremija i titule jedinog pevača koji ima manje od trideset godina a koji je ušao u sto najboljih svih vremena liste magazina "Rolling Stone", Kristina se ostvarila i u najvažnijoj životnoj ulozi – ulozi roditelja. Ona je 12. januara 2008. godine rodila sina Maksa Lirona Bretmena (Max Liron Bratman). Ha, samo tri dana je stariji od mog Vuleta! Znači, zajedno će u školu…
Elem, još tada je Kristina izjavila da što pre želi da se vrati svom poslu. Uspela je da uskladi privatne i poslovne obaveze i veći deo prošle godine provela je u studiju, pripremajući svoj četvrti po redu studijski album. Kao rezultat tog rada, nakon ostvarenja "Christina Aguilera" iz 1999, "Stripped" iz 2002. i "Back to Basics" iz 2006, imamo novi album – "Bionic". On će svetlost dana ugledati 7. juna, a izdavačka kuća je "RCA Records". Prvi singl već je objavljen, u pitanju je pesma "Not Myself Tonight", a možete je čuti na zvaničnom sajtu pevačice.
Kristina je na mnogim pesmama potpisana kao koautor, a sarađivala je s mnogim poznatim imenima kao što su "Sia", Triki Stjuart (Tricky Stewart), "Polow Da Don", "Le Tigre", "Hill & Switch" i drugi. Navodi se i podatak da je na ovom materijalu pevačica koristila svoj glas na sasvim različite načine, kao nikada do sada.
"Raditi na ovom albumu sa svim tim talentovanim ljudima kojima sam se i ranije divila zaista je neverovatno iskustvo. Izabrala sam izuzetne saradnike koji su učinili da ‘Bionic’ bude unikatan. Moja namera je bila da zakoračim u njihov svet sa svojim idejama i vizijama, a da onda oni to sve iskombinuju u jednu celinu. Rezultat svega je magičan! Tako sam uzbuđena što će moji fanovi čuti sasvim novu muziku. Mislim da niko nije očekivao ovako nešto".
Bogami, baš nas je zaintrigirala. Vi do juna i izlaska albuma iskoristite priliku kako biste čuli prvi promotivni singl. A mi ćemo se javiti kada se ovo izdanje pojavi.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.