Varao je na svakom ćošku: Slavnog pevača supruga uhvatila sa dve gole žene!

Popularni američki pevač Robin Tike, čiji je hit „Blurred lines“ iz 2013. u duetu sa Farelom Vilijamsom proglašen u mnogim anketama za najpopularniji te godine, razvešće se od supruge Pole Paton a najverovatnije će imati i zabranu prilaska sinu.

Pola Paton otkrila je u pismu sudu zašto ide toliko daleko i traži čak i zabranu prilaska sinu.

„Robin je zavisnik od droge koju uzima svakodnevno otkako smo se pre pet godina venčali. Njegov diler je čak bio i na petom rođendanu našeg sina, a i taj dan se Robin drogirao“, napisala je Patonova a onda je otkrila prave razloge razvoda od Robina Tikea.

„Pre četiri godine, imao je seks sa nepoznatom devojkom u hotelu u kojem smo svi bili smešteni tokom odmora. Nakon dodele MTV nagrada uhvatila sam ga u hotelskoj sobi sa dve gole žene u krevetu. Kasnije mi je priznao da me je prevario sa najmanje sedam drugih žena“, tvrdi Patonova.

Sada je između nje i Robina stala i socijalna služba pošto je Pola napisala i njima zahtev da reaguju jer je nasilan prema sinu. Robin s druge strane tvrdi da je njegova supruga sve podigla na daleko viši nivo u priči kako bi dobila starateljstvo nad sinom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.