U trendu

Vitni Hjuston na sudu

Vitni Hjuston (Whitney Houston), za koju se već dugo govorka da ima problema sa drogom, još je u januaru uhvaćena na aerodromu na Havajima sa kesicom punom marihuane, zbog čega bi mogla da provede do 30 dana u zatvoru.

Havajski javni tužilac je tek sad odlučio da pokrene sudski postupak protiv Vitni. Poznata pevačica je dobila rok do 26. oktobra da se sama preda vlastima, a ako to ne učini, za njom će biti izdata poternica.

Problemi su, kao što je već napisano, počeli kada je u njenom prtljagu, na aerodromu na Havajima, pronađena plastična kesica sa 15,2 g marihuane. Budući da aerodromsko osoblje nema pravo da zadržava putnike, Hjustonova im je kesicu ostavila i ukrcala se na avion za San Francisko pre dolaska policije.

Suđenje je izazvalo veliko interesovanje javnosti, posebno s obzirom na, u američkoj javnosti već dugo prisutne, glasine o Vitninim ozbiljnim problemima sa drogom, pa je Court TV, stanica koja se bavi prenosima iz sudnice uživo, već zatražila dozvolu da pokriva taj slučaj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar