U trendu

Za manje od dva sata prodato 17.000 ulaznica za Exit

Globalna prodaja ulaznica za Exit festival počela je danas u podne, a za manje od dva sata širom planete putem onlajn prodaje planulo je prvih 17.000 ulaznica, čime je ne samo oboren prošlogodišnji rekord, već i dostignuta prva trećina dnevnog kapaciteta, saopštili su organizatori.

Istovremeno, na glavni gradski trg izašla je grupa mladih sa transparentima mira i ljubavi, deleći cveće zatečenim sugrađanima.

Nezaobilazan je bio i kombi „Exit Avanture“, obojen u duhu „Leta ljubavi“ iz 1967. godine, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet, boreći se za mir, slobodu govora, te društvenu, rasnu i polnu ravopravnost.

Iz kombija su se mogle čuti Lenonova „Give Peace a Chance“ ili Dilanova „Times They Are A Changing“ dok se povorka mladih kretala prema „Pariskom magazinu“, gde se već od ranih jutarnjih časova okupio veliki broj fanova u redu za prve „Exit“ ulaznice, koji se prostirao skroz do glavnog ulaza u taj tržni centar.

Njima su mladi glumci i pevači novosadske Akademije umetnosti izveli scenu iz filma „Kosa“ i otpevali uz ples numere „Aquarius“ i „I Got Life“, nakon čega je usledila žurka uz miks stare i nove muzike.

Najbrži fanovi, koji su čekali u redu već od osam časova, dobili su na poklon prve „Exit Summer of Love 2017“ majice, cegere, bedževe, postere i „Exit“ magične kartice, a ostvarili su i pravo na poklon cenu ulaznice za festival sa uštedom od čak 65 posto.

Najpovoljnije ulaznice po poklon ceni od 5.990 dinara već su rasprodate i trenutno se u prodaji nalazi ograničen broj ulaznica po novoj promotivnoj ceni od 6.490 dinara, sa 60 posto popusta u odnosu na finalnu cenu.

„Exit“ festival biće održan od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i biće u znaku proslave 50 godina od čuvenog „Leta ljubavi 1967“.

Prvi potvrđeni izvođači biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim imenima, i to iz najrazličitijih muzičkih žanrova po čemu je „Exit“ poznat na svetskoj festivalskoj sceni.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.