U trendu

Željko Vasić 8. decembra u Centru „Sava“

Sada se dobro zamislite. Sledi nekoliko jednostavnih pitanja. Da li se možda sećate nekog trača o njemu ispričanog u poslednje vreme? A uopšte ikada? Da li se sećate nekog skandala u koji je bio upleten? Da li je ikada koristio tabloide za svoju promociju, kako to druge "zvezde" rade? Je li bio gost u nekoj od zabavnih emisija? Jeste li našli negde neku njegovu bombastičnu izjavu ili intervju kojim bi privukao pažnju javnosti na sebe?
Odgovor na sva ova pitanja je sasvim sigurno – "ne". Ali zato kad krene neka njegova pesma, nebitno koja, vreme staje i otvara se neka nova dimenzija u koju istog trenutka uplovljavamo. Koliko uopšte znamo o Željku Vasiću? Znamo da je dobar, porodičan čovek i da je sjajan pevač. I to je dovoljno. Bez velikih govorancija. Miran, tih, nenametljiv, ali vredan i istrajan, gradio je svoju karijeru strpljivo i lagano, na teži način. Ali je bez svake sumnje uspeo u tome. Danas možemo slobodno reći da je jedan od najboljih kod nas. A uz to je i rođen istog dana kad i ja. Došlo je vreme da ga nagradimo…
Nakon skoro deset godina od debija i nebrojeno mnogo nastupa po klubovima, kucnuo je čas! Popularni pevač Željko Vasić održaće svoj prvi solistički koncert 8. decembra u Centru "Sava". Saznajemo da će koncert započeti pesmom "Samo moja" uz balerinu Milicu Jević, koja će, kao i u spotu, plesati s laserom u rukama. Njegova dosadašnja dva albuma ("Intro" iz 2004. i "Samo moja" iz 2008.) doživeće za ovu priliku potpunu promenu aranžmana, a publika će moći da čuje i nekoliko novih pesama s albuma koji je u pripremi, a koji bi trebalo da se pojavi do kraja godine. Sjajni pevač tvrdi da je zvuk na novom ostvarenju nešto drugačiji i tvrđi. Željko će u Centru "Sava", pored svog benda, imati i vokalnu podršku devojaka iz grupe "Beauty queens".
Koncert počinje u 20.30 a karte za ovaj spektakl po ceni od 800, 1.200 i 1.400 dinara možete kupiti u Bilet servisu, Mamutu, kao i na biletarnici Centra "Sava". Napominjemo da će samo dva dana kasnije, na svoj trideseti rođendan, Vasić održati još jedan koncert, i to u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.
Pravo je vreme da pokažemo Željku koliko ga volimo i poštujemo. Vidimo se u Centru "Sava".
Iz naše arhive

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.