U trendu

Megan Markl završila na listi najvećih modnih promašaja decenije (foto, video)

Nedavno je na godišnjoj listi popularnog modnog pretraživača Lyst Megan Markl proglašena za najuticajniju trendseterku godine bila najutjecajnija trendseterica, ali jedan modniizbor vojvotkinje od Saseksa našao se na listi najvećih promašaja, i to ne godine, već cele decenije.

Jedan od vodećih onlajn prodavnica dizajnerske odeće Love the Sales sproveo je anketu o modnim izborima slavnih dama decenije na izmaku, na osnovu koje su napravili listu najvećih hitova, ali i promašaja.

Na prvom mestu laskave liste našla se Kejt Midlton zbog svoje nezaboravne venčanice Aleksandra Mekvina, ali  čitaoci nisu mogli da zaborave modni gaf Megan Markl i prevelike cipele koje je nosila na objavi veridbe s princem Harijem u novembru 2017. godine.

Marklova je za tu priliku odabrala prelepe bež salonke Aquazzura, ali nikome nije promaklo da su joj bile prevelike i da su štikle bile umazane od blata.

Ovaj nesrećni izbor vojvotkinje našao se na petom listu modnih promašaja decenije, a među prva četiri neprevaziđena horor izdanja slavnih dama su i narandžasta haljina britanske rijaliti zvezde Džeme Kolins iz 2017. godine, mesna haljina Lejdi Gage na dodeli nagrada MTV VMA 2010. godine, Majli Sajrus na dodeli MTV VMA nagrada 2015. godine i haljina Kim Kardašijan na Met Gali 2013. godine.

Napišite komentar