Baba Vanga predvidela, Evropi se ne piše dobro u 2020.

Slepa proročica Baba Vanga, predvidjela je uspon ISIL-a, veliki cunami 2004., Bregzit… Iako je umrla 1996. u 85. godini, dala je proročanstvo i za nadolazeću 2020. godinu.

Prema njenim proročanstvima, Evropi se ne piše dobro. Baba Vanga, tvrdi da će ove nam ova godina u Evropi biti obeležena „invazijom ekstremista“ koji će se boriti hemijskim oružjem.

Evropa će se susresti i s financijskim problemima.

Proročica je najavila i da će Vladimir Putin biti u životnoj opasnosti. Na njega će neko pokušati da izvrši atentat i to će biti neko iz njegovih redova – deo njegove bezbednosne službe. Ali, Vanga nije precizirala hoće li Putin da preživi atentat.

Ništa dobro se ne piše ni američkom lideru Donaldu Trampu. Prema Vanginim proročanstvima, on bi mogao da oboli i ostane gluv. Bolest će uticati i na njegov mozak pa bi tako mogao da pretrpi velika oštećenja.

Svet 2020. može očekivati velika razaranja i nevolje jer Vanga tvrdi da će doći teška vremena. Ako su njena predviđanja tačna, Pakistan, Kina, Japan i Aljaska biće žrtve ogromnog talasa, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.