najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Napravljena igračka s likom Čubaka mame

Nakon što je video snimak Amerikanke Kendas Pejn, u kojem se histerično smeje s maskom Čubake, postao viralan s više od 157 miliona pregleda, kompanija igračaka Hasbro napravila je igračku s njenim likom.

Kandas Pejn, prozvana “Čubaka mama”, pre nepunih mesec dana postavila je snimak na Fejsbuku u kojem govori koliko je oduševljena poklonom koji je sebi kupila za rodjendan, a zatim stavlja masku Čubake, lika iz filmova “Ratovi zvezda”, i počinje zarazno da se smeje bez prestanka.

Snimak, koji je postavila s opisom “To su jednostavne radosti u životu…”, do sada je na Fejsbuku pogledalo 157 miliona ljudi.

Kompanija Hasbro, koja je napravila masku Čubake, pozvala je Kandas u sedište kompanije u Potaketu na Roud Ajlandu, gde joj je predstavila igračku koja ima telo Čubake i njenu glavu, sa malom maskom Čubake koja može da se skida.

Figurica “Čubaka mama” izgovara i nekoliko rečenica koje je Pejnova rekla u video snimku, kao što su “Ne pravim ja taj zvuk, to je maska” i “Ja sam baš srećna Čubaka”.

Kandas Pejn je posle objavljivanja snimka dobila brojne poklone iz prodavnice gde je kupila masku i kompanije Hasbro i gostovala je širom zemlje na dogadjajma na kojima je govorila o tom videu.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike