U trendu

Eksplozija strasti uz ove 3 nove FENOMENALNE poze u seksu

Da li ste spremni da eksperimentišete u seksu? Isprobajte ove tri nove poze i doživite noć za pamćenje. Stručnjaci kažu da ćete sigurno doživeti orgazam. Zašto da ne probate?

Ako ste zapali u rutinu i dosta vam je već isprobanih poza, ove tri će uneti novine u vašu vezu. Prijatno ćete se iznenaditi.

Pereca: Žena treba da leži na levom boku, a muškarac treba da bude na kolenima iznad njene leve noge, a ona desnom treba da ga obgrli, tako da njome dodiruje njegov stomak. Ženine noge će biti raširene i muškarac će uspeti bolje da je zadovolji.

Stojeći zmaj: Ova poza je u suštini varijanta psećeg položaja. Žena treba da se nasloni i na ruke i na kolena i bude na ivici kreveta. Muškarac će da stoji iza nje.

Stub poza: Muškarac treba da legne na leđa sa jednom ispruženom nogom, a drugu da savije u kolenu. Žena sedi na partneru okrenuta leđima, tako što jednu nogu savija u kolenu odmah uz njegovu savijenu, a drugu prebacuje preko njegove savijene noge.

1 komentar
  1. Brdoviti Balkan

    Ništa tu nema novog. Probao to još davno u mladosti i mnogo drugih stvari, valjda sam bio maštovit i imao isto takvu partnerku, srećom.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike