Najkraći brakovi u Holivudu (1)

Veliki broj brakova završi se razvodom, i to važi i za brakove sklopljene između zvezda Holivuda – neki bi rekli da su njihovi brakovi zloglasni po tome koliko kratko traju. Ukoliko vas zanima koji brakovi sklopljeni među zvezdama su najkraće trajali, evo ih.
1. Rudolf Valentino i Džin Aker: šest sati. Dobro ste pročitali, brak između poznatog holivudskog srcelomca i američke glumice kojom se impulsivno oženio trajao je svega šest sati. Ona je ubrzo zažalila zbog venčanja i zaključala se; nakon dvadeset minuta kucanja bez odgovora, on je odustao i otišao. Ona je kasnije tvrdila da brak nijednom nije bio konsumiran.
2. Britni Spirs i Džejson Aleksander: dva dana. Za ovaj brak je većina ljudi čula. Poznata muzička zvezda se u Vegasu udala za simpatiju iz detinjstva, i ubrzo razvela, kasnije tvrdeći da je cela stvar šala koja je otišla predaleko.
3. Karmen Elektra i Denis Rodman: devet dana. Prethodni brak Denisa Rodmana trajao je 82 dana. Malo nakon nedelju dana ovog braka Rodman je tražio razvod, zbog prevare i mentalne nestabilnosti. Kasnije je tvrdio da je tokom venčanja bio "pod gasom"; Karmen Elektra se nije izjasnila o svojim razlozima za venčanje.
4. Mario Lopez i Ali Lendri: dve nedelje. Pre toga, zabavljali su se šest godina. Kao razlog za razvod, Lendrijeva je navela da je otkrila jak dokaz neverstva.
5. Etel Merman i Ernest Borgnin: četiri nedelje. Oboje su za sobom imali bar po dva nesupela braka u vreme kada je ovaj brak sklopljen. Izgleda da je ovde "zaškripelo" već tokom medenog meseca: poznati glumac je dobijao više pažnje fanova od pevačice, zbog čega je ona postajala sve više ljubomorna. Do povratka kući, njihov brak je više ličio na pakao nego na bilo šta drugo, pa su se razveli.
6. Kris Katan i Sanšajn Tut: osam nedelja. U vreme venčanja, on je tvrdio da je cela stvar veoma iskrena, i da mu je osmeh na licu više nego ikad ranije. Nije navedeno zbog čega su se onda razveli; ono što se zna jeste to da je on imao predbračni ugovor.
7. Lisa Meri Prisli i Nikolas Kejdž: tri meseca. Nakon što se razvela od Kejdža, ćerka Elvisa Prislija, poznata i po svom prethodnom devetomesečnom braku s Majklom Džeksonom, izjavila je da joj je žao zbog razvoda, ali da je brak s Kejdžom bio greška do koje uopšte nije trebalo da dođe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.