U trendu

Žene iskrene: Ove osobine ima savršen ljubavnik, imate li ih vi?

Kakve to osobine krase izvrsnog ljubavnika? Žene su konačno otkrile.

I muškarci i žene podjednako žele da impresioniraju svog partnera, dok muškarci često imaju veću potrebu da to dokažu

Kada je u pitanju vođenje ljubavi, obično postoji veliki jaz između onoga što muškarci misle o njihovoj sposobnosti u krevetu i ženskog pogleda na seks.

Međutim, to ne znači da se neke stvari ne mogu ispraviti i vođenje ljubavi prerasti u obostrano zadovoljstvo.

Prema stručnjakinji za seks i odnose Trejsi Koks, sledeće muške karakteristike su najvažnije za žene u krevetu, prenosi Avaz.ba:

Hrabro sluša uputstva

Kada ste u vezi sa novim partnerom, potrebno vam je vreme da se prilagodite. Najlakši način za postizanje obostranog uživanja je slobodnija komunikacija u krevetu. Muškarci često trpe veći „pritisak“ od dobrog ili lošeg seksa, a njihov ego u krevetu je i dalje mnogo veći od ego žena. Partner koji se vređa na reči kao što su: sporije, jače, brže, niže… nije materijal za dobrog ljubavnika.

„Nesigurni muškarci, koji su u isto vreme defanzivni, nisu partneri koji žele da uče i zbog toga će žena biti više fokusirana na to da ga ne uvredi i na kraju će zbog toga glumiti orgazam. “, objašnjava Koks.

Nije mu bitan samo njegov vrhunac

Nepisano pravilo je da muškarac prvo treba da je „sačeka“, jer se smatra da žene teže postižu orgazam nego muškarci, a zatim da se posveti sopstvenom uživanju. Muškarac koji nikada, ili na samom početku veze, ne pokaže želju da obrati pažnju na nju i njen orgazam, retko će kasnije dobiti šansu za iskupljenje.

Komplimenti

Izbegavajte neoriginalne i „ljigave“ komplimente jer ih žene brzo prepoznaju i ne vole da ih čuju. Iskreni i jednostavni komplimenti o njenom karakteru, ličnosti ili izgledu su pokazatelj da ste iskreni i zainteresovani za nju.

Ne hvali se veštinom

I muškarci i žene podjednako žele da impresioniraju svog partnera, dok muškarci često imaju veću potrebu da to dokažu. Pominju svoje bogato seksualno iskustvo ili insistiraju da imaju jedinstvenu tehniku. Ovakvo ponašanje najčešće odbija žene, jer osim što deluje nadmoćno, povećava očekivanja koja muškarci tada teško ili uopšte mogu ispuniti.

Nema emocionalnog povlačenja

Posle seksa sa novim partnerom, ponekad ne znate šta da radite i kako da se ponašate, jer se još uvek ne poznajete dovoljno dobro. Uvek je teško znati šta je ispravan tok akcije u takvim situacijama, ali, na primer, iznenadni odlazak, ustajanje iz kreveta ili zbunjenost nikako nisu ponašanja koja se cene.

Ako ne znaš šta da radiš, bolje je to reći iskreno nego da bežiš bez razmišljanja. Najbolje je da se ponašate što prirodnije, što znači da nije dobro insistirati na maženju, niti davati velike izjave u ljubavi.

Ili pozovite svog partnera da pojedemo nešto zajedno“, predložila je Trejsi Koks.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar