Taktičke igre

Nije pogrešno reći da o svakoj vezi treba razmišljati kao o nekoj vrsti utakmice. Svaki zamah je kritičan. Priprema je bitna. Momenat kontakta odlučujući. Međutim, ključ vašeg uspeha je u delu koji se često traljavi ili čak potpuno zanemaruje: vaša kompletna slika. Taj deo nije naročito seksi. Predstavlja čisto strpljenje i posvećenost. Ipak, bez obzira na okolnosti, postoje određene situacije koje od svakog od nas pre ili kasnije zahtevaju da se u vezi pokažemo kao dobar performer. Prvi sastanak, prvi seks, upoznavanje roditelja. Ako pokažemo da smo zaista svesni načina na koji ona shvata stvari posle tih ključnih trenutaka izdvojićemo se iz mase.
Super ste se proveli i sada želite da joj pokažete da, iako ste zainteresovani, ne želite da je preplašite. Zvuči jednostavno, ali muškarci često otaljaju ovaj zadatak s previše poruka i mejlova i preuranjenim slanjem zahteva na Fejsbuku. Kako biti "kul"? Tako što se u ženski svet treba postepeno infiltrirati, umesto ona bude pozvana u naš. Muškarac koji pokazuje interesovanje za potrebe svoje partnerke uvek će u ženskim očima izgledati velikodušno i prilagodljivo. Ako mi pokazujemo da smo zainteresovani, verovatnije je da će i one nas smatrati privlačnim. Tako to biva nakon prvog sastanka. Ono što je najviše na ceni jeste odabir pravog trenutka: poruku posle prvog susreta ne treba poslati ni preterano rano ni preterano kasno. Pronalaženje zlatne sredine ostaviće utisak da ste mislili na nju, ali da niste bili u panici.
To što ste bili na prvom sastanku nipošto ne znači da sada treba da navaljujete i da je ne ostavljate na miru. Niko, pa tako ni žene, ne voli kada se nečije ponašanje radikalno promeni preko noći. Povratak na početak uvek je dobra taktika. Najviše zbog toga što se pokazuje osnovno interesovanje za njen život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.