U trendu

Pet najboljih hotela na svetu

Uz mnogo posla i obaveza, a malo novca, i ne možemo biti svesni toga koliko fantastičnih hotela ima širom sveta. Međutim, zahvaljujući internet stranici Travel and Leisure i njihovoj top-listi najboljih hotela, možemo barem zaviriti u sav taj luksuz. Svaki od ovih hotela poseban je na svoj način, a zajedničko im je to što su se našli na top-listi najboljih hotela na svetu. Zavirite u raskošan svet pet najboljih hotela koji privlače i osvajaju goste iz čitavog sveta.
Bushmans Kloof (Južnoafrička Republika)
Na prvom mestu je hotel udaljen tri sata od Kejptauna, a ipak smešten u afričkoj divljini. Svojim gostima pruža obilje luksuza, velnes, mir i poseban doživljaj.
Oberoi Vanyavilas (Indija)
Ovaj hotel smešten je u blizini Nacionalnog parka Ranthambhore, što gostima omogućava jedinstvenu safari avanturu. O ponudi hotela nije potrebno ni govoriti – ni oni najzahtevniji neće imati prigovora.
Jade Mountain (Santa Lusija)
Lepota pejzaža s kojom se stopio ovaj hotel zaista je očaravajuća, a mnoštvo otvorenih bazena i sobe s pogledom na planine ostavljaju goste bez teksta.
Earth Lodge (Sabi Sabi, Južnofrička Republika)
U Sabi Sabi dolaze posetioci i gosti iz celog sveta još od 1979. godine. Privlači ih safari, divljina i zadivljujuća ponuda hotela Earth Lodge.
Inn at Manitou (Ontario, Kanada)
Na petom mestu ove liste nalazi se hotel smešten kraj predivnog jezera. Pored prirodnih lepota, gosti mogu da uživaju u sportskim aktivnostima i odličnim gurmanskim specijalitetima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.