Šta da radiš kada nemaš para za garderobu?

Situacija u zemlji je takva kakva je. Ne vredi ti ako ceo dan kukaš tvojima da ti daju 250 DEM za nove patike, jer je to za mnoge porodice potpuno nelogičan potez kada se uzmu u obzir ukupna porodična primanja. Ima li šanse da na neki jeftin način izgledaš bar malo bolje iliti približnije onom izgledu koji je aktuelan među popularnim društvom u tvojoj školi?

Što se devojaka tiče, evo prvog predloga. Vidiš ovu majicu na slici? Pretpostavljamo da se negde na dnu tvog ormana nalazi nešto slično. Ovakvo parče odeće može biti od izuzetne koristi na putu osveženja tvog imidža. Možeš da je kombinuješ sa svim i svačim, počevši od farmerica, suknji, cipela sa visokom potpeticom… Dodaj maramu oko vrata ili neki efektan nakit i izgledaćeš značajno drugačije. Stare helanke možeš da skratiš i da od njih napraviš tri-četvrt ili tzv. kapri pantalone. Možeš da naučiš da vezeš cvetiće i ostale hipi motive na farmericama i košuljama. Jedino je važno da naučiš da i u „ničemu“ vidiš „nešto“, a ako si kreativna možeš se zaista da napraviš čuda za samo jedno popodne. Otvori orman i istražuj!

Kada su momci u pitanju, i tu ima leka. Dosadilo ti je da nosiš jedne iste farmerice i majice svakog dana u školu? Baci pogled među zaboravljene stvari, neki trendovi se stalno vraćaju. Ne zaboravi da pogledaš i u očev orman. Ulaganje u proizvode za kosu nije preveliko, a može da bude veliki plus za celokupan izgled. Ono na šta ženski pol takođe obraća pažnju (mada ti u suštini želiš da izgledaš bolje zbog sebe, a ne zbog njih, taman posla! 🙂 jeste miris, a dobri dezodoransi se mogu naći po prilično povoljnim cenama. Potrudi se da garderobu koju nosiš uklopiš sa svojim interesovanjima i sa muzikom koju slušaš. U tom slučaju, poderane farmerice i karirana košulja mogu imati više neuporedivo više šarma nego Armanijevo odelo.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike