najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Boks

Žanr: drama
Trajanje: 93 min.
Zemlja porekla: Rumunija

Glavne uloge: Rafael Florea, Hilda Peter
Scenario: Florin Serban (Florin Serban)
Režija: Florin Serban (Florin Serban)
 

SINOPSIS

Rafael i Kristina – dvoje ljudi koji nikada nije trebalo da se sretnu. On ima devetnaest godina, romske je nacionalnosti, radi u autoperionici i želi da postane poznati bokser. Ona ima 34 godine, mađarske je nacionalnosti i glumi u lokalnom pozorištu. Kristina prolazi kroz profesionalnu i privatnu krizu. Njen muž je zvezda u pozorištu i ona je stalno u njegovoj senci.

Fasciniran njenom pojavom, Rafael je sledi iz dana u dan ulicama grada. Jednog dana, ona se slučajno okrenula i našli su se licem u lice. Sledećeg dana, postavio joj je pitanje kad se okrenula: „Da nisi udata, da li bi se udala za mene?“ Od tog trenutka, nije bilo povratka za njih dvoje. Uprkos razlici u godinama, nacionalnosti, polu, glavni junaci žele da se dokažu. Svako na svoj način, krvlju, suzama, dubokom tišinom i diskretnim osmesima.

O FILMU

Glavni junaci rumunskog filma „Boks” reditelja Florina Serbana boksuju život mimo ringa, svako na svoj način. Da li će njihova ljubavna priča opstati na velikom platnu, bez obzira na nepomirljive razlike, ostaje da se vidi.

Florin Serban je domaćoj publici poznat po filmu iz 2010. godine „Ja kad želim da zviždim, ja zviždim“. U produkciji drame „Boks“ učestvovale su francuske, nemačke i rumunske filmske ekipe.

Oficijelni sajt: Box (2015)

Premijera: 15. oktobar 2015. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar