najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

“Crna guja” se vraća na TV?

Edmund Crna Guja i njegov sluga Boldrik mogli bi da se vrate na male ekrane pod uslovom da producenti mogu da priušte Hju Lorijevu platu.

Ser Toni Robinson, koji je igrao Boldrika u popularnoj BBC-jevoj komediji, kaže da je nova sezona serije moguća pod uslovom da se Lori vrati.

Robinson se, prenose britanski mediji, našalio da će se producenti namučiti da plate Lorija koji je postao velika zvezda posle hit medicinske drame “Doktor Haus”.

“Mislim da je nova serija ”Crne guje” moguća. Pričao sam sa celom ekipom o tome. Jedini problem je Hjuova plata. On je velika zvezda sada – ili bar tako voli da misli o sebi”, našalio se komičar.

“Očekivanja od nove serije biće velika jer se ljudi ne samo sećaju originala već u ko su oni bili kada se serija emitovala. A to je velika opasnost”, dodao je on.

Rouan Atkinson igrao je naslovni lik u seriji koja je pokrivala period od srednjevekovne Engleske do Prvog svetskog rata. Serija je završena 1989. iako je specijalna epzioda “Crna guja tamo i nazad” snimljena 1999.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike