U trendu

Novčane prevare i slomljeno srce: 3 horoskopska znaka kojima će februar biti paklen

Nakon što smo nekako preživeli januar, na vrata je pokucao februar, mesec zaljubljenih. I dok to na prvu deluje odlično, zvezde i astrolozi upozoravaju da će veljača februar 2023. biti za tri horoskopska znaka jako turbulentan i ispunjen izazovima na svakom koraku.

Jeste li među tim nesrećnicima kojima će sam početak godine biti tako izazovan, saznajte u nastavku.

Rak

Rakovi će biti opterećeni obavezama sa svih strana. Energija im neće biti na uobičajenom nivou pa će se teško nositi sa zaduženjima, a probleme će im stvarati i loša koncentracija. Treba  da se paze grešaka i loših poslovnih i finansijskih procena, a u intimnom životu trzavica. Krajem meseca osetiće olakšanje, a posebno na ljubavnom planu.

Lav

Lavovima će februar biti naporan zbog porasta obaveza. Osećaće da ne mogu da predahnu jer čim dovrše jedan zadatak, doći će novi. Užurban ritam prilično će ih iscrpeti, a najnapornije će im biti u danima nakon 20. u mesecu. Ljubavni život parova biće pun napetosti dok bi samci mogli da pate za nekim ko ih ne može usrećiti.

Strelac

Strelčevi će ovog meseca biti napeti i nervozni. Često će biti na ivici nerava pa će biti samo pitanje trenutka kad će se s nekim posvađati. Trebalo bi da paze da u ljutnji ne kažu stvari zbog kojih će kasnije zažaliti. Finansijska situacija biće promjenljiva, a krajem meseca na videlo će isplivati ljubavni ili porodični problemi kojima će se morati ozbiljno da pozabave.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar