najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Horoskop: seksi igrice (2)

Škorpija je prava sirena Zodijaka. Kao takva, najviše je zainteresovana za seksualna istraživanja dokle god je uverena da ste pod njenom magijom. Ako zaista želite da je raspametite, napravite listu pitanja o svojim željama i dajte joj da otkrije vašu erotsku misteriju. Kada ispravno odgovori na neko pitanje, skinite deo odeće.

Strelac je tip koji voli da ima kontrolu, ali avantura je uvek prisutna. Ako želite da vašem Strelcu proključa krv, pomerite ga s mesta vozača na sekundu. Neka malo sedne, obuzdajte ga ako je potrebno, i zadirkujte ga, recimo, striptizom. Biće interesantno da se vidi koliko može da izdrži pre nego što povrati kontrolu. Takođe je poželjno da se igrate napolju.

Ekscentrična Vodolija želi složeniju igru da bi ostala zainteresovana. Takođe, voli slobodu. Ako je sving suviše za vas (verovatno neće biti za Vodoliju), izaberite park i priredite prolaznicima šou. Oni stidljivi neka se ne plaše, to ne mora da bude seks – i poljupci će biti dovoljni. Možete da pratite mesta na kojima ste bili “pred publikom”, možda čak i da napravite mapu.

Jarčevi naporno rade i poznati su po dobroj koncentraciji. Zašto onda ne iskoristite tu njihovu osobinu i u spavaćoj sobi? Kada zadobijete njihovu pažnju, nema limita.

Jarac je realista do srži. Sva nebeska blaga želi da dobije još ovde na zemlji i zato stvara mali svoj raj, u kome najbolje komunicira sam sa sobom. Ozbiljan je, bez strasti i osmeha. Kod njega često izostaje vrhunac i zato se ne preporučuje strasnim osobama.

Ribe su navikle da budu slabe. Ali ako ih stavite u poziciju da imaju moć, otkrićete njihovu novu stranu – onu koja će učiniti da se potčinite njihovim hirovima. Dominirate i posmatrajte Ribe kako uživaju. Ovde važi: što bliže vodi, to bolje.

 

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike