U trendu

Mlađe-slađe: Ova 2 znaka obožavaju „piletinu“

Neki vole starije i iskusnije, ali ova dva znaka svesno biraju mlađe partnere

Blizanci

Pripadnici ovog horoskopskog znaka važe za veoma detinjaste. Dok njihovi vršnjaci ulaze u ozbiljne vode i formiraju porodicu, njima je pažnja usmerena ka uzbuđenjima. Naravno, uvek postoje izuzeci i ova crta ne mora da bude izražena u velikoj meri. Ponekad je posredi samo potreba da se uravnoteži dualna priroda.

Vazdušna grupa znakova sa sobom nosi mladalačku energiju, pri čemu pažnju mogu da izgube začas. Za partnera bi trebalo da biraju one koji razumeju povremeno skretanje sa teme ili neumesnu doskočicu kad joj trenutak nije.

Lav

U slučaju Lavova ne treba trošiti reči na to koliko im prija kada ih neko obasipa pažnjom, a mlađi partner ume da bude zaveden njihovom zrelošću, nezavisnošću i iskustvom. Ponosni kakvi često umeju da budu, pripadnici ovog znaka vole da imaju prednost u načitanosti u odnosu na izabranika. Stoga, često se mogu videti u muzeju ili kako prate aktuelnosti u svetu.

Mahom su dobri poznavaoci kulinarskih trikova, a jedna od pasija su im putovanja, na kojima vole da nauče novo, ali i podsete svog pratioca na pređašnje znanje, koje su stekli temeljnim iščitavanjem pred put. Njihov izbor su mesta bogate istorije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)