U trendu

Najbolji suprug prema horoskopu

Kad se jednom oženi, ne razvodi se tako lako. Strpljiv je, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Vrlo je senzualan i učiniće sve da njegova partnerka uživa.

Od svih znakova u Zodijaku najbolje osobine koje čine savršenog supruga ima – Bik.

Njemu su brak i porodica na prvom mestu. On čvrsto stoji nogama na zemlji, ne živi u oblacima i ne obećava ono za što nije 100 posto siguran da će moći ispuniti.

On je veran, blag i dobar. Vrlo je senzualan i učiniće sve da njegova partnerka uživa – zapravo to mu je na prvom mestu. Odličan je ljubavnik, prepun strasti i dok vodi ljubav njemu se nikuda ne žuri – voli da sve ide polako i emotivno.

Muškarac rođen u znaku Bika je vrlo uporan i kada nešto poželi – to će i imati, ili će barem dati sve od sebe kako bi došao do toga. Karijera, posao i zarada mu nisu na prvom mestu, iako želi biti uspešan i izdržavati porodicu. On želi da uživa u životu, u svojoj porodici, želi da ima dom…

Vrlo je strpljiv, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Nije rasipan i ne toleriše ljude koji žele da ga iskoriste. Kad se jednom oženi, Bik se ne razvodi tako lako – daće sve od sebe da taj brak uspe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.