najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Prvi poljubac i horoskop (1)

Neki veruju da je sve zapisano u zvezdama; kad se o prvom poljupcu s nekom osobom radi, uvek je tu strah od toga kako će ispasti, da li će joj se dopasti, kako je oduševiti tim jednim poljupcem… Evo šta horoskop kaže o tome kako na prvi poljubac navesti pripadnika kojeg znaka (naravno, ovaj tekst ne treba shvatati kao nešto čega se morate pridržavati).

Dečko Ovan: voli da on bude taj koji kontroliše stvari. Pokažite mu da ste zainteresovane, ali nemojte biti preagresivne niti pokušavati da ga “zaskočite”. Dečku Ovnu možete staviti do znanja da ste raspoložene za romantiku, i on će to prihvatiti, ali ga ne možete naterati da vas poljubi.
Devojka Ovan: voli intenzivno pokazivanje želje i zainteresovanosti, ne zanimaju je oni koji se stidljivo ustežu. Ona nije protiv romantike, svetlost sveća bi joj se vrlo verovatno dopala, “vatren” dečko još i više, dečko koji pokazuje da je žestoko zagrejan (ipak, bez nasrtljivosti!). Na takav pristup odgovoriće s podjednakim entuzijazmom.
Dečko Bik: voli suptilnost i mrzi direktan pristup. Voli i nežnost. Uživaće u blagom dodiru vaše ruke, u nežnom tkanju džempera od kašmira koji mu poklanjate, a onda se možete umiljato obmotati oko njega kao da mu govorite da ste i vi deo poklona. Tome neće odoleti.
Devojka Bik: voli luksuz. Neka lepa večera, dobar model automobila kojim je vozite, nakit odabran s ukusom, to joj se sve jako, jako dopada. Ako imate ukusa i ne štedite na njoj (nije nerazumna, neće insistirati da potrošite bogatstvo koje nemate), smatraće da ste je vredni, i uzvratiće naklonost.
Blizanac dečko: voli zanimljive razgovore, ali ga strahovito smaraju predugačke anegdote u kojima pričate o sebi, sebi i samo o sebi. Želite da vas poljubi? Obratite pažnju na njega, pitajte da vam priča o sebi, zaista ga slušajte, a onda se u pogodnom trenutku nagnite napred, kako biste mu pokazale da vam usnama može mnogo toga lepog reći a da ne progovori ni reč.
Blizanac devojka: voli kada je zabavljate; smori se kad stvari postanu dosadne. Potrebno je održati njeno interesovanje akcijom i pokretom; recimo, odvesti je nekud na sok, pa na hranu, pa u šetnju. Navedite je da se kreće i da priča, i uživaće u vašem društvu i prepustiti vam se.
Sutra pročitajte kako osvojiti i navesti na poljubac još neke znakove.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike