„Ako Novak dođe do 21 Slema, to je kraj rasprave o najboljem svih vremena“

Novak je aktuelni šampion poslednja dva Slema, Vimbldona i US opena, te je došao na konto od 14 titula na najvećim turnirima, prenose sportski mediji.

„Osvojio je svih devet Mastersa, 14 Grend slemova, osvojio je sve. Šta je potrebno da uradi? Nije uzeo Olimpijske igre, ali ako dođe od 21 Slema, to je kraj svake rasprave (o najboljem svih vremena)“, rekao je Lo.

Novaku je potrebno još šest titula da stigne, a jedna više da prestigne Federera. Jeste mnogo, ali nije nemoguće da se desi.

„Naravno da je to još mnogo titula, još sedam. Sada, kada je ponovo spreman i motivisan, i kada je osvojio još dva Slema… znam da je Federer daleko, ali to je samo nekoliko godina osvajanja Grend slemova“, dodao je Lo.

Lo misli da Novak sigurno razmišlja o stizanju Rodžera, a veruje i da srpski teniser može do broja 1 do kraja godine.

„Osvojio je već tri u jednoj godini u svojoj karijeri. Mora da razmišlja o svemu tome, barem u podsvesti. Najverovatnije će biti broj jedan na kraju godine“, jasan je Britanac.

4 komentara
 1. ILKE

  Nole je kriv za svoj zaostatak. Priklonio se nekom Bilmez Mamlazu i izgubio dve godine igranja. Da je osvojio za te dve godine samo 3 GS sve bi bilo jasno. Ovako, ima da delje i delje a još da sačuva zdravlje.

 2. Anonimni

  ostavite se vi coveka da igra..hvala dragom bogu,,povreda je iza..a koliko ce da on uradi???to je star mogucnosti..ono sto je lepo za videti je teniski sport u sastavu najjacih teniskih legendi na svim turnirima..svi su samo ljudi..

 3. Senović

  Đoković će verovatno stići Feda, ali teško Nadala. Nadal u naredne tri godine samo po jedan Slem na šljaci i samo jedan van šljake i to je kraj.

 4. Anonimni

  „pritisak raste a i apetiti“- zazor da ne popucaju

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike