U trendu

Ibrahimovićeva supruga zadaje brigu Žoze Murinju

Zlatan Ibrahimović (35) prošlog leta bez odštete je stigao u Mančester Junajted, jer mu je istekao ugovor sa PSG-om. Švedski napadač bio je velika želja novog trenera Žoze Murinja, a kad je sve dogovoreno, potpisan je jednogodišnji ugovor sa opcijom produženja za još jednu godinu.

Zlatan je već na pripremama pokazao da će biti veliko pojačanje, a sa sjajnim igrama nastavio je i tokom sezone. Osim jedne manje krize koju je imao, Zlatan oduševljava navijače, a sa het-trikom koji je postigao pre nekoliko dana već je došao na broj od 23 gola ove sezone.

Ibrahimović je samo u prvenstvu postigao 15 golova, što ga čini jednim od najboljih strelaca cele lige, a time je oborio i jedan rekord. Naime, postao je najstariji igrač koji je u Premijer Ligi postigao barem 15 pogodaka. Navijači ga žele što duže u klubu jer je dokazao da godine nisu toliko važne, ali na kraju ipak ne mora sve da ispadne tako savršeno, prenosi Večernji.

Kako pišu italijanski i engleski mediji, Napoli želi da iskoristi situaciju i nagovori Ibrahimovića da ne produži ugovor Mančesteru na još jednu godinu. Ponuda je već postala javna, ali ono što zadaje najviše glavobolja Murinju jeste činjenica da Ibrahimovićeva supruga želi da ode iz Engleske. Helen Seger poverila se prijateljima da bi volela da živi u Italiji pa je Napolijeva ponuda došla u najbolje vreme.

Kako mediji navode, Ibrahimović često sluša svoju ženu. Iako je ‘mangup’ na terenu, izgleda da kod kuće ne vodi glavnu reč.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.