najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Mbokani: Bio bih mrtav da sam došao minut ranije na aerodrom

Fudbaler Noriča Dijumersi Mbokani izjavio je da je čudo kako je ostao živ posle terorističkog napada na aerodromu u Briselu, gde se nalazio u trenutku eksplozije, i otkrio da ga je supruga spasila.

Fudbaler iz Konga imao je sreće da na aerodrom stigne samo nekoliko minuta kasnije od eksplozije u društvu supruge i njenog nećaka Nejtana Kabaselea, inače fudbalera De Grafšapa na pozajmici iz Anderlehta.

“U trenutku eksplozije bio sam na trotoaru ispred zgrade aerodroma. Da smo došli koji minut ranije verovatno bismo bili mrtvi. Moja žena nas je spasila, hteo sam ranije da stignem na aerodrom, ali mi je rekla “Hajde da sačekamo Nejtana, ide na isti let i dolazi za minut ili dva”. Čudo je kako smo živi”, rekao je Mbokani za belgijske medije.

Mbokani je otkrio da je u trenutku napada momentalno pobegao sa ženom, ostavivši četiri kofera na licu mesta.

“Taksista je poneo tri kofera, a ostale smo ostavili. Bili smo veoma blizu mrtvih, ali sam bio smiren, za razliku od supruge koja je bila jako uznemirena. Bio je traumatičan dan”, naveo je snažni napadač.

Teroristi su istog dana imali dva napada u Briselu, pored aerodroma i na železnicu, posle čega je poginula najmanje 31 osoba, a 260 ranjeno.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike