U trendu

Najveći talenat sveta propada u trećoj ligi, niko ga ne želi

Norvežanin Martin Odegard, koji je nedavno proslavio 18. rođendan, dosad je odigrao samo dve utakmice za Real Madrid. Konkurencija u veznom redu evropskog prvaka je zastrašujuća i Odegard je osuđen na nastupe za B tim u trećoj ligi.

Zinedin Zidan, trener Reala, smatra kako bi Odegard trebao da napustiti klub ili da ide na pozajmicu. Problem je što se klub koji će razviti Norvežanina u velikog igrača traži mesecima – bezuspešno.

Poslednje odbijanje Real je dobio od Rena.

„Martin je zaista hteo da ode u Ren. Bila bi to sjajna prilika za njega, ali su mi iz kluba rekli da više nisu zainteresovani“, otkrio je Odegardov agent.

A kada „najvećeg talenta sveta“, kako su nazivali Odegarda, dok su se za njega borili evropski velikani, odbije osrednji francuski klub morate da se zabrinete.

Real je u njega, samo kroz plate u ove dve godine, uložio šest miliona evra. Sve što je za taj novac zasad madridski klub dobio je pet golova u 58 trećeligaških utakmica.

„Teren u trećoj ligi je tako loš da na njemu ništa ne mogu da pokažem“, pravdao se Odegard, a prenose mediji.

Zidan, tvrde madridski mediji, uopšte nije fasciniran njegovim mogućnostima i smatra da mu do kraja sezone neće biti potreban u prvom timu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.