U trendu

Ronaldo se oglasio povodom optužbi za silovanje

LISABON – Jedan od najboljih fudbaler sveta, Portugalac Kristijano Ronaldo, demantovao je danas optužbe za silovanje, ističući da mu je savest čista i da će mirno da sačeka rezultate istrage.

„Snažno demantujem optužbe. Silovanje je odvratan zločin koji se protivi svemu u šta verujem i šta jesam. Odlučan da skinem ljagu s mog imena, odbijam da hranim medijski spektakl ljudi koji nastoje da se promovišu na moj račun. Čista savest će mi omogućiti da mirno sačekam rezultate bilo koje istrage“, napisao je Ronaldo (33) na Tviteru.

Ronaldo je poruku objavio i na portugalskom i na engleskom jeziku.

Američka policija zvanično je otvorila istragu protiv Ronalda zbog navodnog silovanja Amerikanke Ketrin Majorga 2009. godine u jednom hotelu u Las Vegasu.

Majorga je nedavno u razgovoru za nemački „Špigl“ optužila zvezdu Juventusa da ju je 13. juna 2009. godine silovao u svom apartmanu u Las Vegasu.

Kako je navela, Ronaldo joj je godinu dana kasnije isplatio 375.000 dolara za ćutanje, ali se ona osam godina kasnije predomislila i odlučila da ga tuži.

„Slučaj je ponovo otvoren u septembru 2018. godine. Ova istraga je u toku i za sada neće biti otkriveni novi detalji o njoj“, navodi se u saopštenju policije Las Vegasa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.