U trendu

Tomić šokirao Vimbldon: Kako mi je dosadan ovaj tenis, ne znam zašto ga igram više (video)

Odlaskom Lejtona Hjuita u penziju, Australijanci su sve nade u budućnost tenisa polagali u dva, blago rečeno problematična momka – Nika Kirjosa i Bernarda Tomića.

Prvom još i možete pomoći ako ga usmerite na pravi put i okružite ga dobrim stručnim štabom koji mu neće dozvoljavati incidente, ali drugom igraču…njemu nema pomoći.

Bernard Tomić, momak hrvatskog porekla iznova i iznova šokira navijače, do zla Boga naivne u nadi da će se on promeniti.

Samo ove godine napravio je seriju ispada na turnirima a „kruna“ njegovih izjava bila je danas na Vimbldonu, nakon poraza od Miše Zvereva (3:0) u prvom kolu singla.

Tomić je delovao potpuno nezainteresovano – vukao se po terenu, a sredinom drugog seta je pozvao i doktora zbog navodne povrede leđa, što niko u publici nije „progutao“.

„Ma ništa mi nije bilo. Nisam više znao šta da radim. Problem je mentalne prirode. Da budem potpuno iskren, bilo mi je dosadno na terenu. Ne znam zašto, ali tenis me više uopšte ne motiviše. Držim li trofej u rukama i igram dobro ili ispadam u prvom ili četvrtom kolu Gren slema, potpuno mi je svejedno“, rekao je Tomić odbivši da se izjasni da li u 24. godini završava karijeru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.