najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Vladimir Kličko: Moja priča će se nastaviti

Ukrajinski bokser Vladimir Kličko, četiri dana posle poraza od Britanca Tajsona Fjurija u borbi za šampiona sveta, zahvalio se navijačima na podršci i najavio nove pobede.

“Prošla su četiri dana i bilo mi je potrebno samo malo vremena kako bih shvatio šta se dogodilo i odlučio koji su moji sledeći koraci. Ali, pre svega moram da se zahvalim navijačima, svom timu i svim mojim prijateljima. Bili ste fantastični i uvek ste mi bili podrška. Nakon 11 godina pobeda, shvatio sam da ste još veći u porazu. Poslednjih dana primio sam mnoštvo poruka podrške, reči podrške pomažu mi da prebrodim ove teške trenutke. Priča o Kličku će se nastaviti. Neuspeh nije opcija. Vaš Vladimir“, napisao je Kličko na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Kličko je u subotu uveče u Diseldorfu, nakon 18 uspešnih odbrana titule, izgubio od Britanca Tajsona Fjurija i prepustio mu titulu šampiona sveta u teškoj kategoriji u verzijama WBA, WBO, IBF, IBO i magazina The Ring.

Ukrajincu je to bio tek četvrti poraz u 68. profesionalnom nastupu.

Revanš meč između Ukrajinca i Britanca trebalo bi da se održi već na leto 2016. godine, pred 80.000 gledalaca na čuvenom londonskom Vembliju.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike