U trendu

Građani premrli od straha: Otet, mučen, prebijen, ostavljen na groblju u Borči

Sinoć oko 23 časa u Ulici Kninskog kosova kod groblja Zbeg u Borči brutalno je pretučen je muškarac starosti 36 godina.

Kako tvrdi žrtva, njega je praktično kidnapovala grupa muškaraca na Kanarevom brdu, i strpavši ga u auto odvezla u Borču, gde su ga brutalno tukli i iživljavali se na njemu, dok nije bio polumrtav, javlja portal Telegraf.

Tada su ga ostavili „da umre“, kako sam kaže, i otišli. Zapomagao je nadajući se da će ga neko čuti, a žitelji ovog dela Borče kažu da su čuli jezive krike iz mraka, iz pravca groblja, i ne znajuži šta je po sredi, premrli su od straha.

„Sat vremena pre ponoći primili smo poziv da je kod Zbega pretučen muškarac. Hitna pomoć je na licu mesta zatekla krvavog muškarca koji je bio brutalno pretučen. Zadobio je teške povrede glave, prelom nosa, potres mozga. U konfuznom je stanju, povraća, postoji mogućnost i da ima prelom baze lobanje“, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

„U svakom slučaju u pitanju je teška trauma, imao je i povrede grudnog koša, ali koliko je bio krvav bilo je nemoguće odmah ustanoviti sve povrede. Povređeni je prevezen na VMA, a više će se znati nakon svih pregleda“, kaže Macura.

Nesrećni čovek je policiji je uspeo da kaže da ga je pretuklo šest muškaraca, a njegovo zapomaganje su navodno čuli ljudi koji žive u blizini, pa su pozvali policiju i Hitnu pomoć, piše Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.