U trendu

Naslovna strana za 2. jun

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 2. juna najviše pišu o akciji na Novom Beogradu u kojoj je policija uhapsila 10 pripadnika kotorskog kriminalnog klana „Škaljari“, i o odnosu Naftne industrije Srbije prema radnicima.

ALO  –  U tekstu: „Toma i Dragica bi da ih sahrane u crkvi“, list piše o hramu u Bajčetini koju su sagradili bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić i njegova supruga Dragica. Pod naslovom „Specijalci upali u restoran i uhapsili 10 škaljaraca“, Alo piše o akciji policije na Novom Beogradu. 

BLIC –  U tekstu: „NIS nas je maltretirao dok sami ne odemo“ list piše da je rukovodstvo NIS-a teralo zaposlene da daju otkaze. Pod naslovom „Komisija privela kraju istragu o Bojoviću“, list piše o problemima u beogradskom Energoprojektu.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „U ponedeljak o novoj Vladi“ pišu o konsultacijama sa strankama o mandataru buduće vlade. U tekstu „Violeti posao od dobrotvora“ list piše o otpuštenoj radnici Jure koju će zaposliti jedan Beogradjanin i omogućiti da i dalje koristiti bolovanje. 

DANAS  –  List piše o krivičnoj prijavi protiv SNS-a zbog napada na njihovu novinarku na polaganju zakletve predsednika Aleksandra Vučića. U tekstu „Pripreme za priznanje ili za duge pregovore“ list piše o porukama novog predsednika po pitanju Kosova.

INFORMER  –  „Tramp bi dozvolio ujedinjenje Srbije i Republike Srpske“ o tome da administracija predsednika Amerike ne bi preduzela mere protiv referenduma o otcepljenju Srpske. „Milo objavio rat Rusiji“ list piše da je Milo Djukanović stavio na crnu listu Putinove najbliže sagovornike.

KURIR   –  U tekstu „Preokret, palo pomirenje“ list piše o tome da će Dačić biti premijer. List piše i da će republički i gradski izbori biti odrćani na jesen.

POLITIKA  –  „Dačić: Srbija i Rusija mogu više“ o trgovinskoj razmeni te dve zemlje. U tekstu „Nemačka okreće EU ka Kini i Indiji“ o učvršćivanju saveza Angele Merkel sa Pekingom i Nju Delhijem.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Terza leti iz Zvezde“ – direktor Zvezdan Terzić izgubio podršku u Skupštini fudbalskog kluba. „Za rat spremno 40 vozila ubica“ list piše o novim vozilima za rešavanje najtežih situacija protiv terorista.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.