U trendu

Nezapamćeno nevreme u Šibeniku: Leteli i krovovi sa kuća (video)

U nevremenu koje je pogodilo Šibenik i okolinu jedna osoba je poginula, a naneta je velika materijalna šteta, prenose hrvatski mediji.

U moru kod Žaborića jutros oko 3 sata pronađeno je telo ribara (49) koji je sinoć oko ponoći, tokom olujnog nevremena pao u more sa ribarskog broda kod ostrva Krapanj, piše ŠibenikIn.

Dojavu da je član posade ribarskog broda pao u more oko 23.30 sati primila je Stanica pomorske policije Šibenik od Nacionalnog centra za traganje i spašavanje na moru Rijeka i od trenutka dojave o nesreći za njim su tragale tri kočarice, brod Lučke kapetanije i policijski čamac.

Kako se navodi, nevreme koje je pogodilo taj kraj Hrvatske oko 23 sata, rušilo je stabla, razbijalo automobile, mnogi brodovi su nasukani.

Oluja divljala po Baldekinu

Gepostet von ŠibenikIN am Montag, 16. Juli 2018

Prema podacima Centra 112 u nevremenu je oštećeno oko 20 automobila, a primljeno je pet poziva za spašavanje na moru.

Najviše štete u gradu nevreme je napravilo u Biocima gde je sa prodavnice auto delova iščupan krov i na automobile parkirane ispred bacila velike reklame.

Na rivi su uništena dva kioska, a riva i celi grad bili su puni polomljenih grana, iščupanih stabala i razbijenih automobila.

Na Baldekinu dosta štete

Gepostet von ŠibenikIN am Montag, 16. Juli 2018

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar