U trendu

Naslovna strana za nedelju, 25. februar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 25. februar, najviše pišu o predstojećim izborima u Beogradu i o ubistvu Olivera Ivanovića.

ALO – O rejtingu stranaka u predizbornoj kampanji list piše pod naslovom „SNS jači nego ikad, Djilas i Šapić u velikom padu“.

BLIC – Prvi na listi SNS Zoran Radojičić za list kaže „Spreman sam za funkciju gradonačelnika“. Intervju sa liderom DS Draganom Šutanovcem najavljen je naslovom „Poslaćemo ovaj režim u istoriju“. O sloganima za povećanje nataliteta „Svake godine ima nas 35.000 manje“.

VEČERNJE NOVOSTI – O deonici železničke trase Stara Pazova – Novi Sad „Rusi grade prugu za 200 na sat“. List citira Miroslava Ivanovića koji o ubistvu svog brata, lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića, kaže „Strepim da nikada neće naći ubice“. O nastavku radova u hramu Svetog Save „Hram u punoj raskoši dogodine“.

KURIR – O napadu na lidera pokreta Šta radite bre Marka Bastaća „Udarali su me u glavu, možda odustanem od izbora“. Za list, ministar prosvete Mladen Šarčević kaže „Pojedini djaci rade za dilere droge“.

POLITIKA – „U zatvorima više od 10.500 kažnjenika“, o situaciji u kaznenim ustanovama u Srbiji. Dekan Pravnog fakulteta u Beogradu Sima Avramović za list kaže „Politika nije samo za političare“. List piše i imenovanju novih diplomatskih predstavnika Srbije „Novi ambasadori Srbije u nekoliko zemalja“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.