U trendu

Naslovne strane za subotu, 1. jul 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote, 1. jula, najviše pišu o samitu u Dubrovniku i o hapšenju novinara i voditelja Dejana Andjusa.

ALO – O hapšenju beogradskog novinara „Uhapšen Andjus – voditelj reketirao biznismena“. List piše i o horoskopu nove Vlade „Ani će smetati afere“.  

BLIC – „Andjus uhapšen sa obeleženim novčanicama“, o tome da je voditelj i novinar Dejan Andjus uhapšen zbog „iznude biznismena“. „Podignuta optužnica protiv Bojovića“, list piše o tužbi protiv vlasnika „Napreda“ Dobrosava Bojovića za, kako se navodi, „nezakonito preuzimanje akcija ‘Energoprojekta'“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Tražio 2,5 miliona evra, pao sa 30.000“, o tome da je novinar i voditelj Dejan Andjus uhapšen jer je „ucenjivao direktora ‘Srem puta’ Milojicu Markovića“.

DANAS – „Baljak: Bezobrazluk je tražiti od Jankovića da se povuče“, o tome da su pojedini potpisnici Apela 100 „ljuti jer je član Predsedništva LDP-a Kenan Hajdarević napisao na svom tviter nalogu da lider Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković treba da se povuče iz politike. „Hrvatska pregovaračka pozicija jača od srpske“, o samitu u Dubrovniku. Pod naslovom „Govorio o Vučiču, Zvezdi, sumnjivim donacijama“ list piše o hapšenju novinara i voditelja Dejana Andjusa.

INFORMER – O hapšenju Dejana Andjusa „Reketirao biznismena, tražio 2.500.000 evra“. List piše i o dugovanjima vlasnika Kurira Aleksandra Rodića „Njegove 24 firme duguju čak 118 miliona evra“.

KURIR – „Vučić poklanja Arapima naših 1,3 milijarde evra“, naslov je teksta o projektu „Beograd na vodi“. Povodom hapšenja Dejana Andjusa „Vlast hapsi novinare zbog kritike“.

POLITIKA – „Najmanje rodjenih beba u poslednjih 100 godina“, list piše da je u 2016. godini samo pet opština imalo pozitivan prirodni priraštaj. Pod naslovom „Vučić: ja sam komandant, a ne Vulin“, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića na samitu u Dubrovniku.

SRPSKI TELEGRAF – „Ubistvo Milana Panića naručeno iz Djindjićeve Vlade“, naslov je pod kojim list piše o ubistvu novinara iz Jagodine. O položaju lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme „Sad sam opozicija“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.