U trendu

Stan u Beogradu dobila Zorica Spasić iz Blaca, namenila ga deci

Glavna premija u drugom izvlačenju nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ – stan u Beogradu, otišla je u Blace, a srećna dobitnica je 65-godišnja Zorica Spasić, koja je stan namenila deci.

Zorica Spasić je rekla da nije mogla da poveruje kada je čula da je baš ona dobila stan u Beogradu.

„Drago nam je, i komšije i Spasići naši, svi su došli. Onda sam bila srećna, i presrećna“, rekla je Zorica koja živi sa suprugom i sinom.

Kako je preneo RTS, stan je namenila sinu i ćerki.

„Za njih će to da bude super“, dodaje 65-godišnja dobitnica.

Njihov sin takođe je srećan zbog nagrade i, kako kaže, najverovatnije će se preseliti u Beograd.

Ni Zoričin suprug nije mogao da veruje kada su čuli da su oni dobitnici stana.

„Kada sam čuo na televiziji toliko sam bio srećan, ma presrećan. Došao je stan u prave ruke“, naglasio je.

Bračni par Spasić je za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ poslao oko 20 koverti. Sa slanjem će, kažu, nastaviti.

U drugom izvlačenju bilo je više od pet miliona koverata, a dodeljeno je 178 nagrada koje su vredne više od 24,5 miliona dinara.

Izvučene su sledeće nagrade: dvosoban stan u Beogradu u Ulici braće Jerković 51,18 metara kvadratnih, sa polisom osiguranja imovine, 12 automobila „fijat 500L“, petodnevno putovanje u Njujork za dve osobe, sa obezbeđenim avionskim prevozom i polisom putnog osiguranja…

Izvučeno je i četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe, sa avionskim prevozom, polisom putnog osiguranja i kartama za jedan meč Rolan Garosa, kao i dva putovanja u Grčku za dve osobe, u trajanju od 10 dana, sa obezbeđenim autobuskim prevozom i polisom putnog osiguranja.

Zatim prenosivi računari, frižideri, mobilni telefoni, televizori, bela tehnika…

Za izvlačenje koverti bili su zaduženi predsednica Ženskog košarkaškog kluba Crvena zvezda i bivša košarkašica Nataša Kovačević, reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović, kao i poznati glumci iz serije „Vojna akademija“ Tijana Pečenčić i Radovan Vujović, koji su takođe podržali Godinu borbe protiv sive ekonomije, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i ne budu izvučene, učestvovaće u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 25. i 31. mart.

Građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta, a komisija apeluje na građane da pre slanja koverti provere pravila igre.

Spisak svih dobitnika biće objavljen na Internet portalu RTS-a, u dnevnom listu Politika, kao i na internet stranici nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu Politika, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja u tom listu.

Vlada Srbije proglasila je 2017. godinom borbe protiv sive ekonomije, a nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ je jedna od 68 podsticajnih mera.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.